D: Asistent v spletnem marketingu - gizzmo.si

Naročnik oglasa

Fizična oseba

Wave Group (Val Skupina d.o.o.) je mlado, ambiciozno in hitro rastoče podjetje, usmerjeno na e-commerce in razvoj lastnih produktov. Upravljamo z vodilnim prodajnim mestom na področju dodatne opreme za mobilnike v regiji (Spletni trgovec leta 2014, 2015, Web trgovac godine 2015-2016) . Upravljamo tudi s tremi fizičnimi lokacijami digitalnih trgovin (digital concept stores) v Celju in v ljubljanskem BTC Cityju. Predstavitev: https://wave.si, spletna mesta v upravljanju: https://gizzmo.si, https://gizzmo.hr, https://gizzmo.it, http://lucbulb.com, veleprodaja,... V drugi polovici leta je fokus predvsem na novih lokalizacijah gizzmo.si in lucbulb.com.

Delo asistenta zajema vodenje družbenih omrežij (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat...), urejanje in pisanje blog prispevkov, kreiranje in vnos oglasov v različne oglaševalske platforme (FB Ads, AdWords...), pripravljanje in analiza mailingov, analize uspešnosti kampanj...

Nudimo:
**Zanimivo in dinamično delo za poln delovni čas s preizkusno dobo z možnostjo kasnejšnje redne zaposlitve (začetek možen s štud. napotnico / s.p.),
*sproščeno vzdušje v mladem teamu z 10+ let izkušenj v spletnem marketingu,
*prijetno delovno okolje z razgledom v ljubljanskem WTC-ju,
*možnost gibljivega delovnega časa in občasnega remote dela (po določenem obdobju),
*izlete in teambuildinge 1-2x letno,
*za vsak obisk fitnessa ali vadb v pritličju WTC plačamo delovno uro,
*redno mesečno plačilo s stimulativnimi bonusi,
*priložnost, da postaneš swiss army knife spletnega marketinga, saj se boš v praksi spoznal/a s praktično vsemi najbolj zastopanimi orodji za spletne marketinške kampanije in avtomatizacije, ki jih boš lahko neposredno preizkušal/a tudi v praksi z adspendom, ki ti omogoča hitro in učinkovito učenje.
*
Pričakujemo:


Veselje do učenja
*Natančnost, samoiniciativnost, samostojnost
*Aktivno znanje angleškega jezika
*Prednost (ni pa nujno) je znanje enega izmed drugih tujih jezikov (IT, DE, HR, CZ, SK, HU, FR, CN)
*Prednost (ni pa nujno) so izkušnje s področja: pisanja (splošno), pisanja prodajnih tekstov, pošiljanja e-mail kampanij, FB in Adwords platforme.
***

Napiši nam mail na jobs@wave.si.

Hint: Serijske CVje s kalkulacijo vseh opravljenih študentskih ur v Mcdonaldsu in s kopijo tvojega rojstnega lista, izpita za težek motor in zdravniškega potrdila sovražimo. Bolj bomo veseli maila, ki izgleda kot marketinška kampanija (ne pozabi na subject) in učinkovito opiše tvoje glavne karakterne značilnosti, kompetence, ključne delovne izkušnje in dodano vrednost, ki jo prinašaš.

Rok za oddajo prijav: 31. julij 2016. Pričetek dela v začetku avgusta.