Amazon seller central račun deaktiviran/suspendiran

Pozdravljeni,
Hitro po registraciji na amazon seller central europe je bil moj račun deaktiviran oz. suspendiran. Trenutno ne morem prodajati nič. A je imel že kdo drug podobne težave? In če ja, kako ste jih uspeli rešiti?
Hvala in lep pozdrav.

Zdravo,
upam, da si zadevo že uredil. Kaj točno je razlog za suspenz tvojega računa je težko uganiti. V pomoč so pa lahko njihovi natančni napotki: https://sellercentral.amazon.com/gp/help/external/help.html?itemID=QRP483PDN88Q3M9&ref=efph_QRP483PDN88Q3M9_cont_G2

Če se jih držiš, zagotovo uspe.
Lep pozdrav. –

2 odgovora

0

Imam enako težavo. Poslat naj bi morali račun za vodo, eletriko... karkoli v jeziku ki ga berejo(ang, nem, ita...). Seveda takega računa ne moreš dobiti. Na tem računu morajo biti enaki podatki kot na seller account + na računu mora biti kreditna kartica.

Skratke, mi smo že tedne na mrtvi točki. Vse kar pošljem zavrnejo. Nekateri priporočajo da se sodno preveri račun, ampak ne vem če je to dovolj.

Če je kdo rešil težavo prosim za odgovor.

-1 1

Pozdravljeni,

imam enak problem, in sicer odprl sem nov seller account, vendar ga nikakor ne morem verificirat, poslal sem račun od elektrike, račun od zavarovanja, izpis iz ajpesa,... vendar vse zavrnejo z copy&paste odgovorom:

We have reviewed the document(s) you recently provided but do not have enough information to reactivate your seller account at this time. We were unable to verify the document(s) you provided.

Poslal sem ne vem koliko ticketov, vendar vedno dobim enak odgovor. Vem, da naj bi poslal račun v enem od našetih jezikov, vendar takega računa ne morem dobiti. Jezi me, da mi mesečno najemnino za seller account kljub temu zaračunavajo.

Kako ste drugi verificirali račun?

LP