PODARIM: Projekt wpflipper.com

Naročnik oglasa

Aff Labs d.o.o.

Predilniška cesta 6
4290 Tržič

SI93665652

Na http://wpflipper.com/ je bil spisan en projekt, ki ti iz inputa podatkov (uporabniki nakucajo) generira blog, skopira na tvoj FTP, vzpostavi bazo preko cpanala, tko da dobiš free blog - avtomatiziran. Koda je šlampasta, en kup if else blokov, ampak občasno celo deluje. Če pa deluje, ti lepo generira blog, pošlje email uporabniku z dostopom in tako dalje.

Narejeni so bli celo amaterski videti oz. celoten Wp Flipper channel! OMG ... mal za smejat.

Zraven je potem še Wp Plugin, ki ti generira content iz Youtuba. To je bilo takrat narejeno, ker so bili topici v smislu "CREATE AUTOPILOT SITES IN UNDER 1HR THAT BRING IN 100,000s VISITORS & $1,000s IN MONTHLY REVENUE" zelo popularni. Pač, vsi smo enkrat hotl easy money a ne:)?

Plugini so Wp Traffic Ninja, Wp Content Ninja (isti, samo testiral smo drug ime, mal drug pristop), pa še neki old school auto google images grabber ter WP AUTO GOOGLE IMAGES POSTER.

Wp Traffic Ninja je quality Wp plugin, ki je bil spisan od PRO programerja in je tut koda noro dobra. Andraž (programer) se sedaj ukvarja s Quibi.net produktom (spam jej :)).

Neki smo se matral na WarriourForumih, topic #1, topic #2 in topic #3, topic #4.

Narejen je bil tut blog, da smo popal linke, ko je folk spraševal kaj preko emaila.

Začuda smo celo neki prodal. Nekih 10x auto generated bloge po 5$, pa neki preko Jvzoo. Statistika spodaj. Od https://warriorplus.com/ in https://payments.warriorforum.com/ pa tukej nimam dostopa, ampak je blo tam v rangu do 300$.

Pol je blo pa še cca. 500$ prodanih naših razvojnih ur preko Skypa, ko so ljudje hoteli neke custom featurje za njih.

Zakaj PODARIM?
Ker zadeva ni profitabilna, na email dobivam želje kaj bi se dalo še narest, preko Skypa dobivam razne requeste če lahko še modificiram kaj. Najraj Indijci ... "Hello my freind":) S tem se ne ukvarjam. Vglavnem vse stoji.

ZELO POMEMBNO:
Podarim jo tistemu, ki v odgovor na to temo odpiše najboljši postopek kako bo celotno zadevo prenesel k sebi. Ponavadi pridejo ljudje, ki rečejo ooo super, jaz bi to imel ... potem pa ga moram jaz prosit, da prenese na svoj gostovanje, prenese produkte iz Jvzoo-ja, odpisuje emaile ter skype ...

... vglavnem iščem nekoga, ki si bo za prevzem vzel čas in vse poštudiral oz. kontaktiral programerja, če bo karkoli potreboval z naše strani.

Najraje bi videl, da bi kar celoten account prevzel na Jvzoo, WarriourForum in še DigitalPoint forum.

Primer postopka:
1) prenos gostovanja
a) MX recordi
b) ureditev emailov
c) pregled emailov za nazaj, kaj uporabniki rabijo

2) prevzem accountov in sprememba podatkov
a) digital point
b) warriour forum
c) jvzoo
d) ...

3) iz vsega texta, naslovov ... odstranil Rok Meglič in nadomestil s svojim imenom ali ekipo, da ne bom dobival skype klicov ter emailov.

Iščem nekoga, ki bo prevzel odgovornost za zadevo in zrihtal prenos kot se šika in to je to. Kaj počne potem je njegova stvar. V primeru, da bo kandidatov več si pridržujem pravico, da izberem tistega, ki mi paše.

P.S: Newsletter baze se ne dobi, ker bi moral zraven prodati podjetje, ki pa se je zaprl. Torej dobiš le produkte, spletne strani, da ne bo kakšnih pravih problemov.