Prestashop - avtomatsko posodabljanje zaloge

Zdravo,

zanima me če je možno nastaviti, da se avtomatsko posodablja zaloga, cene,... v Prestashopu.

XML pri dobavitelju se posodablja vsake 3 ure. Jaz zdaj na vsake 2 dni zloadam xml, preko converterja spremenim v ustrezno csv obliko in posodobim.

Zdaj bi pa rad take postopke avtomatiziral in ta čas posvetil čemu drugemu.

Je kdo zasledil kakšen tak modul oz potreboval bi kakšnen kontakt, na koga se obrnit.

11 odgovorov

Emagic Store Manager for PrestaShop

1

Lahko spišeš svoj modul oziroma skripto in jo rukneš v cron :)

Hvala @1qay1qay, že preizkušam trial variantico ;)

res je drago, a emagic je vrhunska firma in imajo poleg Amastya (in Magebirda) najboljši suport od vseh firm kjer sem jaz do sedaj kupoval.

Dejansko zdajle ko gledam in raziskujem se mi ne zdi drago. Glede na to, da lahko avtomatiziram več trgovin, z večimi dobavitelji je to zelo sprejemljiva cena.

cenejša verzija (vsaj za magento) je omejena z številom artiklov tako da sem moral vzet ta dražno verzijo - preveri . Plus letna naročnina :)

Tudi za presto je tako. Omejitev je 2000, kar pa je premalo. Samo pri enem dobavitelju imam cca 15.000 in bi spet moral razdeljevati xmlje, tako da nisem naredil potem nič. Spet bi delal ročno. In to za razliko 150$.

Jaz sem si sam spisal "modul" oziroma skripto, ki jo imam v cron-u in mi vsako uro updejta zalogo in opozori na spremembo cen.

pol je 349 € + 119 $ / letno .... ampak dela tudi če ne kupiš vzdrževanja .... le zadnjih izboljšav nimaš ....

Sem jih pravkar kontaktiral glede tega ja. 349€ je z vključenimi pol letnimi posodobitvami. Pol bomo pa videli kako naprej ;)