Zbiranje E-mailov in E-mail autoresponder

  1. Imam WordPress spletno stran (landing page) na kateri bi rad zbiral e-maile. Testiral sem že Mailchimp plugin, vendar zasede celo (novo) stran. Iščem takšnega, ki bi se ga kot element dalo vključiti na obstoječ page layout.

  2. Ne uspem najti E-mail autorespodner servica, ki deluje na tak način:

  3. Ko se uporabnik prijavi dobi 1. sporočilo

  4. X dni za prijavo dobi 2. sporočilo

  5. nato X dni za drugim sporočilom dobi 3. sporočilo
    (takšen vrstni red pa naj poteka za vsakega uporabnika)

3 odgovori

Mailerlite ima tudi v brezplačni različici autoresponderje, ki jih lahko nastaviš točno tako kot si opisal. Imajo tudi različne forme in orodja, ki bi ti verjetno ustrezala.

  1. Preglej če ima plugin kakšne nastavitve. Sicer ne poznam mailchimpa osebno, ampak praviloma imajo vsi ponudniki kodo, ki jo prilimaš direktno v stran tam kjer želiš. Z malce html kode se da ta form lepo oblikovat in pozicionirat na strani.

  2. To kar iščeš se reče autoresponder. Večina ponudnikov te funkcije nima v free verzijah. Morda si omisliš sendy.co+amazon ses in imaš to funkcijo. Tu nisi omejen na velikost liste, število optin obrazcev, število list, itd.

Listwire je unlimited free autoresponder. Edini catch je, da v footer emailov dajo nekaj v smislu 'sent via Listwire'. Email, se katerim se prijaviš, bo bombardiran z offerji. Ampak ne bojo pa nikoli bombardirali tvojih kontaktov. Meni se zdi zelo fer deal, sploh na začetku, ko še nimaš sredstev, da bi pokril stroške kakega drugega autoresponderja.

1