Dropshipperji, kateri payment gateway uporabljate ?

Pozdrav vsem skupaj,

Razmišljam da bi odprl spletno trgovino, ki bi se ukvarjala z dropshiping sistemom poslovanja, pa me zanima kateri payment procesorji so trenutno aktualni. Vem da Stripe za Slovenijo odpade, obstajajo sicer drugi, samo več ko berem tuje forume, prispevke, itd, bolj vidim da večino ljudi zavrnejo, samo da omenijo, da se ukvarjajo z dropshippingom. Je kdo na forumu, ki ima uspešno dropshipping trgovino, je bil odobren, skratka vse štima tako kot more ?

Zdravo, vidim da razmišljaš v podobni smeri kot jaz, je možno dobit tvoj kontakt, bi me zanimalo par zadev, če je mogoče? Hvala –

3 odgovori

1 1

Uporabljam samo PayPal in zaenkrat je vse OK. Oglaševal sem tudi za večjo trgovino, kjer smo zgubili Stripe, PayPal pa je delal brez problemov, pa tudi na conversion rate-u se ni dosti poznalo.

Kako pa to da ste izgubili Stripe če smem vprašat ? Maš mogoče izkušnje z 2checkout, ena opcija bi bila tudi pri njih. –

Za 2CO sem slišal da je tut težko z dropshipping-om. Pa glih tako je zunanje procesiranje kot PP. Fajn je met PP + procesiranje kartic (Shopify Payments, Stripe, etc.) - kar pa je iz Slo praktično nemogoče.

V bistvu je izguba payment/ad accountov kar pogosta, kadar na hard scale-aš. Tu govorim o par $1000 ad spenda na dan, in na to 2x toliko prodaje in to znotraj kratkega časovnega okvirja.

V glavnem, tudi če imaš samo PP, ni nobenega izgovora, da ne začneš. V bistvu rabiš PP + 1 produkt + oglas in začneš. –

Cyber imaš ti s.p. odprt, pa potem povezan z biznis računom preko paypala, ali imaš urejeno kako drugače ? –

0

Samo paypal express checkout pa imam 10% conversion rate, tako da bi rekel da ni nic narobe, ce imas samo paypal kot opcijo.

Objava umaknjena – mareSLO 4. jul 2018 ob 23:27
1