WP - spreminjanje .htacess

Na eni izmed domen mi vsaj enkrat na teden nekaj spremeni htaccess, nameče noter neke črke, zamenja besede in potem imam Internal server error.

CHMOD je pravilen, template je kupljen na renominirani strani, ni pluginov razen original .. prerešetal sem internet, videl, da imajo tudi drugi te težave, vendar ni neke rešitve ..

Se je že kdo srečal s tem?

1 odgovor

Če si template kupil na renominirani strani še ne pomeni, da ni luknjast oziroma, da ne bo odkrita kakšna ranljivost pri temi oziroma največkrat je težava v dodatkih, ki jih tema vsebuje. Sicer določeni portali take teme odstranijo iz svoje ponudbe, dokler jih avtorji ne popravijo, ampak to je od odkrite težave pri kakšnem dodatku lahko tudi več tednov. Na themeforestu vem, da velikokrat kakšne teme odstranijo zaradi takih stvari in potem se po nekaj tednih/mesecih vrnejo prenovljene. Nazadnje se spomnim pred novim letom je bilo ogromno tem odstranjenih, ker so vsebovale Revolution oziroma RevSlider, kjer je bila odkrita ranljivost. Tako da preveri najprej tam, kjer si kupil temo, če je zadeva še v prodaji oziroma, če je bila dodana kakšna posodobitev in posodobi temo in vse dodatke.

1