Prosim napišiti mnenja, občutke in/ali napake!

Dober dan,

izdelal sem spletno mesto, kjer lahko registrirani uporabniki objavijo svoje spletno mesto, internetno trgovino ali blog. V bistvu je to spletni imenik. Na spletno mesto bom pa v kratkem dodal tudi Google Adsense, da si povrnem stroske najema strežniškega prostora in domene :)

Prosil bi tudi tiste, ki imate svojo spletno stran, da jo objavite in mi poveste če vse funkcioniral kot bi želeli. Saj veste, da je svoj produkt najtežje testirati, saj kliknemo točno tisto kar "moramo"

Spletna stran: www.objavi-na-splet.si
Facebook: https://www.facebook.com/ObjaviNaSplet/
Twitter: https://twitter.com/ObjaviNaSplet
Google+: https://plus.google.com/+Objavi-na-spletSi

Zahvaljujem se Vam za mnenja!

LP

25 odgovorov

Mislim da si ene 5 let prepozn

5

Kristijan lepo, da se učiš in da delaš produkte, mogoče ti bodo nekoč referenca, ampak branžo si pa žal čisto sfalil ... dandanes vsi optimizirajo strani az čim boljši prikaz na Googlu, ker je (žal) eno in edino merilo, če si na spletu ali te ni.

Nočem ti jemati volje, ampak verjemi, da tudi po 6-ih mesecih delovanja ne boš imel več kot 10 vpisov (prijatelji), Adsense pa dokler nimaš 1000 unique dnevno pozabi, da bo kaj cvenka prineslo. Stran, ki jo imam v podpisu ima 400-500 unique obiskovalcev na dan, pa sem v enem tednu z Adsensom zasluzil 70 centov. Sem raje umaknil Adsense reklame, kot, da se brukam za 70 centov

3

Tody, me veseli mnenje, ceprav nisem hotel dokazat nic druga kot to akk bi naj zgledla nek spletni imenik v trenutnem casu... upam da si vido druge v sloveniji :)

@Balonar hvala ampak se ne ucim. V bistvu sem to nardil kot hoby, da imam nekje roke vmes, kjer lahko jaz administriram in ne nekdo drug :)

Mnenje glede adsense je zelo zanimivo, to je samo zato, da vidim kolko lahko dobi neka stran iz nule, kjer ni adwords uporabnikov itd. torej samo z on in offpage optimizacijo :)

Na podrocju izdelave spletnih strani delam v tujini ze nekaj casa, kjer sem tudi seo "agent", drugac pa hvala za mnenje

Tody:
Mislim da si ene 5 let prepozn

Tako je, žal si res prepozen. Mogoče kot portfolio za svoje spletke

1

Chriss google aktivno ignorira imenike, in če ugotovi da je tvoja stran imenik ga bo samo še bolj spustil v svojih rankingih.

Torej linki na tvoji strani ne pomagajo nikomur. Če pa iščem jaz kako stvar, pa veš da bom uporabil google :)

Trenutno imeniki bolj škodijo SEO kot pa koristijo.

Nočem bit negativc samo tako je stanje :)

kje v tujini delaš če ni skrivnost? :)

Meni je všeč. Samo ko vpišeš stran, ne izveš ali je uspešno vpisano ali ne.
Ni nobenega potrdila/obvestila. Lahko bi napisalo "uspešno poslano, počakajte na odobritev".

Tody:
Chriss google aktivno ignorira imenike, in če ugotovi da je tvoja stran imenik ga bo samo še bolj spustil v svojih rankingih.

Torej linki na tvoji strani ne pomagajo nikomur. Če pa iščem jaz kako stvar, pa veš da bom uporabil google :)

Trenutno imeniki bolj škodijo SEO kot pa koristijo.

Nočem bit negativc samo tako je stanje :)

Tole je v najvecji meri neresnicno. Tako kot povsod je tudi pri oceni imenikov Google vsak dan bolj pameten, Dejansko ti imeniki nafilani s spamom brez kontrole vpisa lahko skodujejo, tako kot vsaka druga izkljucno spamerska stran ... Po drugi strani pa upravljani imeniki - posebej tematski ali lokalni, po mojih izkusnjah celo precej pridobivajo na tezi!

2

@wssrpnc
avstrija -
prej pri spletni agenciji oz. agenciji za print, medije in dizajn kot spletni razvijalec, front-end razvijalec in kot seo agent. zaj pa ko spletni programer, front-end in ux za spletne portale.

@Perun
koncno en, ki me ni zabil :D hahah :D

Me prav zanima kak dalec bo to prislo brez neke ekstremne placljive reklame.

P.S. Ce ma kdo mogoce kako dobro vprasanje glede "objave" spletne strani, trgovine ali blog-a bi bil tudi zelo vesel, da lahko barem nekaj napisem pod FAQ :D

@Blackmamba - Bom uredil v najkrajsem moznem casu, ker sem malo casovno omejen. Drugac pa hvala za mnenje.

Aja pa ce mi se lahko date feedback glede dizajna, mobilnega in desktop prosim. :)