Iščemo: Back-end PHP/MySQL dev

Naročnik oglasa

Konverzija d.o.o.

Stegne 13a
1000 Ljubljana

SI29742676

Leta 2010 sva skupaj z mojo bivšo punco in zdajšnjo najboljšo prijateljico Majo odprla malo spletno trgovinico Ličila.si. Takrat sem na hitro v 14-dneh naštudiral CodeIgniter, naredil basic design in ujel 1. april - najin načrtovan launch date (jap, prvi april - brez heca!) :)

Po mojem crappy dizajnu sodeč bi človek rekel, da je bilo to bolj leta 1995:

Prodaja je stekla, vendar smo pravi preboj začeli doživljati z našim prvim developerjem Markotom (ker je človek izvirno iz Maribora se mi zdi narobe sklanjati “Markom”; toti Štajerci boste razumeli!).

On je vzel moj prvi CodeIgniter setup, kjer je vsaka deseta vrstica bila zakomentirana z “// Workaround by GK … reši kasneje” in ga naredil v zelo stabilno jedro. Jedro z dovolj abstraktnimi layerji, da smo lahko kasneje začeli širitev po tujini, na popolnoma lokaliziranih instancah naše glavne, enotne platforme.

Za širitev po tujini smo si nadeli novo ime in začeli rozaste makeup križarske pohode. PINK PANDA je v povsem lokaliziranih verzijah zaživela na naslednjih trgih: Hrvaška, Madžarska, Češka, Slovaška, Italija, Nemčija, Romunija, Francija in Bolgarija. Do konca naslednjega leta se želimo razširiti še na najmanj 4 nove trge.

Nekje na poti je Marko našel eno ogromno priložnost in kot njegovemu “šefu” se mi je trgalo srce. Vendar bi se mi bolj trgalo kot njegovemu prijatelju, če ga ne bi 100% podprl na njegovi novi poti.

Potem je v naše vrste prišel nov developer Žan, s katerim sva se več kot odlično ujela že na prvem intervjuju v živo:

Kot lahko razberete iz fotke zgoraj, je postal “roza evangelist” od prvega dneva naprej. :) Žan je totalna legenda in vsi v firmi smo tako navdušeni nad njim, da se bomo letos odpovedali božičnim darilom, vsa sredstva pa gredo v sklad za financiranje klonirnega stroja.

Kot firma se praktično vsako leto podvojimo. Po prometu, po produktih, po zalogi, po skladišču. Priložnosti pa je na novih trgih, novih prodajnih kanalih in novih pristopih toliko, da potrebujemo nove moči. Sicer bo trenutni razvojni ekipi vranica skočila ven od vseh šprintov za vsemi priložnostmi.

Ker ob svojem nivoju telesne pripravljenosti (glej fotko zgoraj ... kako zaobljene so črte na majici v predelu trebuha) še predobro vem, kako boli, ko ti vrže vranico ven … tega ne privoščim nikomur.

Zato vneto iščemo nove moči. Po mojih več mesečnih raziskavah še kar nekaj časa ne bo možno niti pred-naročiti klonirnega stroja. Zato smo se odločili, da v vmesnem času pozabimo na kloniranje in iščemo novega back-end developerja.

Tako od danes naprej v podjetju Konverzija d.o.o iščemo back-end spletnega razvijalca. Delo temelji na CodeIgniter frameworku. Če si kadarkoli delal na MVC način razvoja ali s katerimkoli drugim frameworkom, potem ti bo CodeIgniter mačji kašelj.

Preferenčno iščemo nekoga za polni delovni čas, pripravljeni pa smo začeti sodelovati tudi s kom, ki lahko trenutno nameni vsaj 100 ur mesečno.

Od kandidata pričakujemo:Odlično poznavanje objektnega PHP-ja
*Odlično poznavanje MySQL baz
*Odlčino poznavanje Version Control (GIT)
*Osnove front-enda ala CSS, jQuery (da se znaš sporazumet z našo front-edašico)
*Poznavanje CodeIgniterja je plus, ni pa obveza
*Poznavanje plačilnih sistemov je plus
*Poznavanje Facebook API in splošne delo z API-ji je plus
Kandidatu nudimo:*

Jasno vizijo in strukturo dela, ter avtonomijo pri delu
*Velik vpliv in vpletenost na prihodnost razvoja ter odločanje pri tehnologijah
*Delo na zanimivih izzivih ki omogočajo rast znanja
*Zaposlitev v različnih oblikah (polna zaposlitev, polovična, espe freelance, …)
*Delo za polni delovni čas
*Delo na hitro rastoči spletni trgovini
*Brezplačne nalepke Ličila.si/PINK PANDA (lahko uporabiš kot nipple cover; glej fotko zgoraj!)
*Super sodelavce ki zares držijo skupaj
*Izjemno sproščeno vzdušje (ko smo skupaj, nikoli nihče ne ugane, da sva midva z Majo “šefa”)
*Delo od doma ali iz pisarne v centru Ljubljane (jap, lahko si 100% remote!)
*Skoraj “stress free” okolje - Nobenih zunanjih strank in tečnih pogovorov z njimi ter lovljenja deadline-ov; ves razvoj je za interno uporabo
Kako je s plačo?*

Za odlično delo ponujamo odlično plačo.
Za dobro delo ponujamo dobro plačo.
Slabih plač ni, ker slabega dela ne želimo si.

(Booom, frizerska rima! https://www.youtube.com/watch?v=hX1ZVFd_vs4)

Iz izkušenj sodeč lahko povem, da bi lahko marsikateri razvijalec delo našel tudi v prodaji: zna se odlično prodati, potem pa žal čas pokaže, da ni vreden niti pol tega.

Zato se bomo o plači pogovarjali induvidualno, temeljila pa bo na znanju, izkušnjah in dobro opravljenem delu.

Vse kandidate, ki jih zanima sproščeno okolje, po možnosti 100% remote delo v mladem kolektivu z odlično plačo … lepo vabim, da me čim prej oz. najkasneje do 15. junija kontaktirajo na email gregor@licila.si z zadevo WEB DEV.

Pripni svoj CV in/ali napiši čim več o sebi in zakaj si ravno ti prava izbira.

Hvala!

Gregor

P. S.:Že od januarja letos celotna tehnična ekipa celo moli, da nam nekdo od zgoraj pošlje popolnega kandidata. Usliši naše prošnje in končno že pošlji email na gregor@licila.si z zadevo WEB DEV. Če si taprav, ne bo ti žal! (Boom, še ena frizerska!) ;)

9 odgovorov

Cool oglas, ustrezajoč skillset, pošljem CV

1

Legenda :D

2

aj to je ličilo 50 let in več mam nikol to videl slial za to

3274

Čakam dan, ko bo bilten prišel na dan z resnico in naznanil, da je vsa ta leta samo trolal :)

17

zakaj ne
priznam

111

@bilten mogoče bi bilo bolje, da bi namesto flaše kdaj odprl kakšno knjigo .. :)

16

mogoče? Če pa bi rad seznam spisek prebranih knjig, bom pa objavil v svoji biografiji.

34

@SlimDeluxe - Hvala za email. Nekaj sem jih že prejel. Danes/jutri začnem ping-pong z dodatnimi vprašanji, da se še bolje spoznamo. One does not give out nipple covers easily! ;)

@halo007 - Right back at ya! Hvala! Pa pošlji mi BTC wallet naslov, da ti plačam kot sva se zmenila. ;))

@bilten - Mogoče bi morali v kakšnem biltenu objavit kak oglas, namesto da tiščimo vsak mesec več 10k na Facebook. Imaš prav!

@sasok - Če bo kdo vedel kaj o trolanju, si to ti, Ironman :D

@tsu - Ali pa vsaj kak Blinkist skozi spusti ... res priporočam.

2

Ello again :)

Spet iščemo dodatnih moči na področju developmenta. Upam, da niso še vsi prodali vseh bitcoinov in da imamo še kaj geekov, ki bi želeli svoj talent dati na display v sproščenem kolektivu.

Tokrat malo updejtana verzija, kjer je tudi bolj konkretno začrtana plača:

http://lici.la/g33k-w4nt3d <<

Hvala vsem za morebitne share-e! :)

4