Content Exchange - izkušnje?

Zdravo!

Zanimalo bi me, če ima kdo izkušnje s portalom Content Exchange?

Dobil sem njihovo ponudbo za sodelovanje - hja, vse lepo in prav - verjetno se zgenerira nekaj novega traffica, ampak, kako pa je z ostalimi zadevami, kakšen je nek SEO (in drugi) vpliv na stran, pozitivno, negativno?

Kar nekaj "velikih" dela z njimi: Delo, Aktivni, Večer, Slovenske novice - ampak, oni se kaj veliko na te SEO smernice in organic traffic ne zanašajo (ali pač). :)

Hvala za mnenja ...

LPS

5 odgovorov

Po moje te stvari nimajo nekega SEO vpliva na tvojo spletno stran. Gre pač za oglase, ki so ja veliki, zato jih ne postavit tako, da boš ubil obiskovalca z njimi, ampak generalno ti ne vplivajo na nič.
Moje osebno mnenje je, da mi pokažejo da je spletna stran spam, ker je kvaliteta oglasov tukaj res zelo slaba, kako pa delujejo money wise, pa nimam pojma.

1

Kako slaba kvaliteta? Kot jaz vidim, je vsebina vrhunska in dela nadprovprecni time on site. Gre za content exchange - ne gre za oglase temvec vsebino. Taboola style.

1

Preseren, kakšne oglase imaš tukaj v mislih?

Bolj sem mislil "oglase" torej content iz drugih strani. Tole je recimo zdaj pod random člankom na slovenskih novicah. Crap, če mene kaj vprašaš. Ampak kot sem rekel, tole je zame crap iz vidika resnih vsebin, kjer sem pač zelo kritičen.
Na koncu koncev, če nosi gnar...

11

Ima kdo izkušnje z njimi iz oglaševalskega vidika?