Prenovljena stran ProteusThemes.com

Živijo, banda!

Končno je tudi pri nas prišel čas, ko smo za trenutek dali razvoj novih WordPress predlog na pavzo in se posvetili obutvi lastnega konja. Za tiste, ki nas ne poznate, smo podjetje ProteusThemes in izdelujemo nišne WordPress teme za SME.

Samega re-designa strani smo se lotili precej sistematično. Naredili smo nebroj intervjujev z našimi obstoječimi strankami in za njih prilagodili cenik ter copy. Prebrali en kup enih člankov na temo zviševanja konverzije, naredili ducat A/B testov, prečesali Google Analytics od začetka do konca, zakrpali luknjice v funnelu, naredili user teste ipd, ipd…

Vse z namenom, da se metrike izboljšajo. Trenutno nam sicer kaže izvrstno, vendar je še veliko prekmalu za delat kakršnekoli zaključke.

Na strani sicer manjkajo še prodajni opisi določenih WordPress tem, page speed optimization, par mikro-animacij, vendar je po večini stran že zgrajena.

Glede na to, da ste uporabniki tega foruma podobni naši idealni stranki, vas prosim, da malce pokllikate stran in podate kakšen komentar.

Da vam bo lažje, sem pripravil par iztočnic:Je kje kaj ne jasno napisano/prikazano?
Se kje pojavi kakšen bug?
Je kje kakšen CTA nelogičen?
Link do strani: www.proteusthemes.com

Prav vsak feedback, dober ali slab, je več kot dobrodošel!

Super hvala!
Jaka

7 odgovorov

Dve napaki sem našel.
Na podstrani https://www.proteusthemes.com/wordpress-themes/ so fotke slabe kakovosti. A glej ga zlomka ko klikneš na neko temo in greš na podstran in se potem vrneš je fotografija te teme dobre kakovosti. Je mogoče to marketinška fora, da uporabniki klknejo na podstran :) ?

Modro ozadje mi utripa. Ne vem kako bi drugače napisal :)

To je to zaenkrat. Drugače pa super stran!

1

Ni marketinška fora, ampak napaka/pomota (po mojem mnenju) v sizes atributu: (min-width: 992px) 330px.
Ali pa je pa zgenerirana slika enostavna premajhna, če bi sklepal iz slike z imenom marketing-wordpress-theme-growthpress-min-330x248.jpg, ki je dejansko velikosti 145x108.

2

Res je, nobena marketinška fora ni. Ko smo optimizirali hitrost strani, se je nekaj zalomilo. Že popravljamo.

Ozadje na nekaterih monitorjih res žmiga. Tudi to bomo zrihtali, vendar ne vem še kako. Probleme s temnimi gradienti imam še iz časov, ko sem oblikoval strani za pico in pir :)

Hvala obema za komentarja!

Na podstrani wordpress-themes/adrenaline/ pri segmentu DRAG&DROP Page Builder je text čisto do robov.

Drugače pa zelo všečna prenova.

1

Na prvi strani so slike strani v sliderju zelo slabe kvalitete (miglene), to mi je takoj padlo v oči.

1
  • @zzaann1995, item strani so še v delu in bodo zrihtane v roku parih dni
  • @1qay1qay, tnx za checklist, bomo poskušali čimveč stvari tam zrihtati
  • @ ernest1a, po pomoti smo uploadali slike premajhnih velikosti in čakamo, da sodelavec pobriše cache na CloudFlairu. Ker je v ameriki, bo to trajalo še nekaj uric.

Big like vsem, ki pomagate! Hvala :)