Digitalni produkt in izdaja računov

Lepo pozdravljeni,

Ker sem ne ravno vešč na tem področju in po kar nekaj neuspešnem iskanju odgovora sem se obrnil na mojstre. Zanima kako vi izstavljate račune za digitalne produkte/storitve?

Stran bo izdelana v WordPressu + WooCommerce. In sicer ali je za Furs dovolj le avtomatski PayPal račun ali je prav tako potrebna integracija programa za izdajo?

Hvala in LP

4 odgovori

1 1

Ali je Paypal racun dovolj, ne vem.... Vem pa, da bos sigurno mirneje spal, ko bos vedel, da se za vsak priliv izda faktura. In tle mislim na prilive na vsakega od tvojih racunov - slovenske, tuje, virtualne, kripto, ipd...

Prosim ne mislit, da ker je racun nekje v oblaku, nekje na streznikih v neki napol banana drzavi, da je dobro skrit in neviden...

Moj nasvet: Naredi kar moras, izdaj proper fakturo za vsak priliv, se tako minimalen. Na dolgi rok bos imel manj gub zaradi nocnih skrbi in zbujanj ;)

Definitivno nimam namena nič skriti, sem napisal ravno zato, da kasneje ne bo komplikacij :) Najlepša hvala za odgovor :) –

1 1

Zdravo. Vsak račun mora biti davčno potrjen, razen če je plačilo narejeno preko Trr-ja (medbančno plačilo). Poglej si e-račune, ki so povezani s fursom in jih lahko integriraš z woocom. Tudi mesečni strošek je ok.

1 1

Račun, plačan s PayPalom ne rabi biti davčno potrjen. Račun izdaš svoj in se pri tem sklicuješ na dokument od Paypala (ki ga tudi sprintaš in daš v fascikel poleg tvojega računa).

Na začetku to komot delaš na roke (excel in potem merge v word), ob večjem obsegu pa se splača avtomatizacija.

Objava umaknjena – akshpatil 28. mar ob 13:56
1