I: eCommerce Manager & Executive

Naročnik oglasa

Aff Labs d.o.o.

Predilniška cesta 6
4290 Tržič

SI93665652

V Februarju sva se z lastnikom Fitopets.com lotila sistematizacije spletne trgovine. Na moji strani to pomeni, da sem si v tem mesecu orenk umazal roke z vsemi možnimi tehničnimi/marketing zadevami. Šravbov sem Magento, Shopify, Amazon, Shopping-feed, Support sistem, risal diagrame ... ni konca :)

Zdej, ko sem si umazal roke sem videl kakšnega človeka iščemo za pozicijo eCommerce Manager & Executive.

Koga želimo?
a) tehnični del
Ni potrebno, da si programer, je pa fajn, da razumeš programersko logiko, API-je, data feede, one step checkout, push notification, mailchimp integration.

b) biznis del
Hkrati razumeš braintree, stripe, odprtje računov, davke, shipping sisteme, customer support, refunde ... kar pač spada v ecommerce.

c) marketing
Te zanimajo različni distribucijski kanali. Od ebay, amazon, B2B distribucija, B2C lastni shop, ki ga promoviraš preko SEO, Adwords, FB, newsletteri in ostale vrste promocije, ekspanzija v ostale EU države.

S kom boš delal?
Okrog sebe imamo vrhunske strokovnjake. Optiweb Magento & OCG ekipi (optiweb.com), 3rd Eye (3rdeye.io), Adstar (adstar.si), moja malenkost, različni svetovalci kar se tiče health / taxes ... paleta ljudi je pestra in kvalitetna:)

Kaj ti ponujamo?
Fiksne časovnice nimamo, se pa dnevno slišimo preko Whatsup, emaila in telefona. Če je kaj nujnega telefon, če ni toliko nujnega email. Tudi glede št. ur nimamo fiksne politike, važno da se delo podela, poriva naprej, predlaga nove ideje ... potem pa kako to skombiniraš s svojim življenjem je tvoja stvar. Želimo si, da ti posel omogoča več življenja, ne manj. Ni pa to ležanje na plaži s čivavo na straži :)

Zaradi nas lahko delaš v Koloradu, Španiji, SLO. Torej osnovna dosegljivost 24/7h, za klice ... potem pa ali jutranji sestanki 9-11h ali pa potem zvečer, ko se vse umiri npr. 20-22h, odvisno od situacije/potreb/tvoje lokacije. Bolj kot si samostojen, manj je potrebne interne komunikacije, potrjevanja.

Zahtevamo pa 1-2x letni reunion na kanarskih otokih, kjer skupej delamo, gremo na kakšno večerjo ... torej da imamo personal touch. Trenutno sva oba z lastnikom nastanjena na Gran Canaria.

Dej že povej plačo?
Cca. 2500€. Lahko je nižje, višje ... odvisno koliko znanja imaš in izkušenj. Če ti lahko v parih tednih predamo vse stvari in boš zadeve porinil še en nivo višje, zraven napisal še priročnik, malo sistematiziral zadeve ... valda je potem plača druga. Če pa nimaš veliko znanja, si pa RES želiš to pozicijo potem je pa plača manjša in tvoj dedication extra extra hud ... sej razumeš?

Mission:
TOP kvaliteta produktov. TOP reviewsi. FREE konzultacije in TOP customer support.
TOP feeling, ker z našim delom pomagamo ljudem in živalim živeti boljše življenje. Glej reviewse in se sam prepričaj.

Next step?
Če sem karkoli pozabil prosim zapiši, najbolje tukaj ali na ZS. Dovoli mi 1 dan časa, da odgovorim v miru.

Kdaj?
Če bi začeli čez mesec ali dva ni problema, nam ne gori toliko voda in bi radi stvari speljali z mirno glavo.

5 odgovorov

Zahtevamo pa 1-2x letni reunion na kanarskih otokih, kjer skupej delamo, gremo na kakšno večerjo ... torej da imamo personal touch. Trenutno sva oba z lastnikom nastanjena na Gran Canaria.

Damn. Takoj bi se prijavil, ampak tole je pa deal breaker za mene. Gran Canaria je preveč deževna, če bi bila vsaj opcija Tenerifov :)

3

Haha, ja v dveh mescih smo imeli enkrat dež ... res preveč! :):)
Kontakt najbolje na ZS.

4

Še malo obrazložitev. Ne iščemo nekoga, ki bo odgovarjal na support. Iščemo nekoga, ki bo manager & executive. Spletna trgovina je štartala v IT verziji, dodali smo ENG verzijo, sedaj gre na DE, FR, ES, ... Fitoplus je za ljudi, Fitopets je za pets.

Celotna komunikacija v ekipi je ANG, razen, če se interno pogovarjata dva SLO člana ali dva IT člana, potem imata možnost izbrati svoj lokalni jezik.

Tukaj bi potrebovali pomoč eCommerce managerja:
- da preko CRO svetovalca ali lastnega znanja poriva zadeve naprej v smislu optimizacije konverzije

  • postavili bomo Shopify poleg Magento. Tukaj bi potrebovali pomoč eCommerce managerja, da preko lastnega znanja pomaga 3rd Eye ekipi pri vseh vzpostavitvah, dostopih, shipping/fulfillment povezavi.

  • za vodenje digitalnega marketinga na day-to-day ravni, kjer je potrebno poznati prvi korak (ads) do newsletter. Ecommerce manager & execution mora poznati dobre prakse ter skrbeti za updatanje z tehnologijo in trendi. Imeti oko za design/grafiko je plus.

  • za vodenje teh procesov potrebujemo pomoč eCommerce managerja, ki mora imeti pogobljeno znanje in interes v web razvoj, web analtiko in na splošno v web.

Na kratko. Kako dobiti čimveč traffica, ga konvertirati in ohraniti kot recurring stranko.

10

Kul projekt in ekipa. Držim pesti.

4

Se opravičujem za pozen odgovor. Smo dobili perfektno kandidatko, ki presega moje marketing/web sales znanje in moram garat, zato pozen odgovor:)

Vse prijave sem zbral in poslal lastniku. Če bo šlo po planih bo v prihodnje še kakšno mesto.

Vsem kandidatom pošljem status, samo da si malo odahnem ... delovni dopust pa tak:)

10