SEO seminar + SEO knjiga v slovenskem jeziku

Naročnik oglasa

Gorec d.o.o.

Obrtniška ulica 22
8210 Trebnje

SI75612186

V soboto 8. decembra organiziram zanimiv SEO seminar. Na 6 urnem seminarju bom povedal vse kar vem o optimizaciji spletnih strani. Moje predavanje bo temeljilo na konkretnih primerih iz prakse.

Z optimizacijo spletnih strani se ukvarjam že 14 let. Imam veliko izkušenj in referenc. Ena od referenc je zagotovo ta, da je naša spletna stran že več let prva pod optimizacija spletnih strani. Več let smo tudi med prvimi tremi zadetki pod izdelava spletnih strani,..

Drugače na vse moje seminarje nudim 100% garancijo na zadovoljstvo. To pomeni, da če kdo ne bo s seminarjem zadovoljen, mu brez vprašanj vrnem denar.

Vsak udeleženec seminarja dobi:

SEO knjigo z naslovom Kako do prvih mest na Googlu - www.spletnaknjigarna.si/trgovina/kako-do-prvih-mest-na-googlu. To je moja SEO knjiga na 281 straneh, kjer sem napisal vse kar vem o optimizaciji spletnih strani.

Podarimo vam 3 zunanje povezave iz SEO strani, ki imajo PA in DA višji od 25. Tudi 300 besedni članek napišemo mi.

Objavo članka na spletni strani Preberite.si, ki ima mesečno preko 50.000 obiskovalcev in ima PA 31 ter DA 33. V članku so lahko dve zunanje povezave na vašo spletno stran. Članek napišete vi (800 besed).

Več informacij o semianrju si lahko preberete na www.zasluzek.org/optimizacija-spletnih-strani-seminar.

Članom IM foruma nudim zelo dober popust. Piši mi na tomaz@gorec.si in se vse dogovoriva.