I: Ruby on Rails programer

Naročnik oglasa

Fizična oseba

Posredujem eno prošnjo, mogoče koga zanima:

Pri Spletniku Iščemo izkušenega programerja, ki ni nujno ekspert za Ruby on Rails vendar je izkušen v kakšnem drugem programskem jeziku in ga interesira Ruby on Rails razvoj.

Kdo si ti?
Imaš znanja oz. večletne izkušnje v razvoju spletnih aplikacij in svoje izkušnje lahko izkazuješ s projekti na katerih si sodeloval.

Znana, ki jih pričakujemo od tebe so
- Ekspertno enega izmd programskih jezikov Python (Django, ipd) eventuelno PHP (Symphony, Zend, ipd). To lahko dokažeš z referencami iz preteklih projektov
- HTML/CSS/Javascript/jQuery
- MySQL, PostgreSQL
- UNIX administracija (Linux, FreeBSD)
- razvijalsko okolje mac oz. linux
- nginx, apache22- BDD, TDD, Agile-

Od tebe pričakujemo resnost, zrelost, sposobnost delovanja v teamu, zmožnost določiti roke za posamezna opravila (verjamemo v tvojo oceno) in se teh rokov držati. Delovni čas je fleksibilen in ni nujno od 8-17 vendar pa pričakujemo dnevne rezultate in veliko vpletenost v projekt. Če si trenutno zaseden z drugimi projekti in nimaš časa, potem se zdaj ne javljaj.

Kaj nudimo?
Mentorstvo pri učenju Ruby on Rails. Delu v mladem kolektivu in sodelovanje pri razvoju inovativne poslovne spletne aplikacije. Sodelovanje je lahko preko avtorske pogodbe, preko študentskega servisa ali lastnega s.p-ja.

Če se vidiš v tem se nam takoj javi (z linki na referenčne appe) na email info@spletnik.si.

Lokacija dela: V ljubljani

1 odgovor

ok tole zgoraj je mogoče malo nerodno napisano. Point je da se išče oseba, ki bo programirala v Ruby-ju (ga bomo naučili), vendar iščemo nekoga, ki že ima izkušnje in zato ni nujno potrebno, da izhaja iz Ruby-ja ampak je lahko to Python ali kaj podobnega.

Cela poanta je, da je dobremu devu načeloma potreben samo čas, da se nauči sintakso (simplificiram ampak ok) in to tukaj iščemo, nekoga ki že kar nekaj zna in se želi učiti še naprej

31