Vodja spletnih oglaševalskih akcij - Celje z okolico

Naročnik oglasa

DINETIX d.o.o.

Celjska cesta 4
3310 Žalec

SI75167875

Se spoznaš na digitalne oglaševalske mreže in se želiš pridružiti ekipi specialistov za digitalni marketing, kjer se vedno testira, prilagaja in razvija?

Team DINETIX išče novega sodelavca za vodenje spletnih oglaševalskih akcij in tukaj je tvoja priložnost, da se pridružiš in pokažeš vse svoje znanje.

Osnovna zahtevana znanja:

  • poznavanje aplikacij MS Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook),
  • poznavanje oglaševalskih mrež Google AdWords ali Facebook Ads,
  • poznavanje aplikacije za spletno analitiko Google Analytics,
  • tekoče komuniciranje v angleškem jeziku (govorno in pisno).

V kolikor imaš dodatna znanja iz področja digitalnega marketinga ali na splošno iz področja digitala, ne pozabi tega dodati v CV.

V kolikor izpolnjuješ vse osnovne pogoje, je tvoja prva naloga zelo preprosta:

  • oddaj svoj CV z dosedanjimi izkušnjami na http://www.dinetix.si/pridruzi-se
  • napiši ZAKAJ si prav TI primeren kandidat.

Nazadnje urejal DINETIX (24. maj 2018 ob 17:01) - broken link

7 odgovorov

Kakšna je plača? Ne vem zakaj se vsi bojijo napisati kolikšna je plača. Predvidevam, ker potem delaš na koncu za plačo, ki je enaka proizvodnji.

Ali ni nekega zakona, ki bi moral izrecno biti napisan, da se minimalno plačilo napiše? Predvsem tratijo moj čas.

Nazadnje urejal Igyy (24. maj 2018 ob 13:03)

21

Spoštovani Igyy za visoko kvalificiran kader v podjetju Dinetix nimamo plačnih omejitev ali razredov.

Podjetje Dinetix v svojo ekipo vabi najboljše v svojem poslu in pri tem ne vidimo ovir, da bi takšnim posameznikom to tudi izkazali.

V podjetju se nenehno tudi trudimo, da za vsakega posameznika najdemo prav tisto področje dela, na katerem se čuti najbolj suverenega, kompetentnega in zadovoljnega.

Prav tako bo kandidat, ki nima veliko izkušenj iz področja digitala, na svojem novem delovnem mestu obkrožen z izkušenimi posamezniki, ki mu bodo nenehno stali ob strani na poti do visoke usposobljenosti, ki jo od nas zahtevajo naši naročniki.

Pridobljenim izkušnjam in dodeljenim odgovornostim je seveda prilagojeno tudi plačilo.

Če menite, da imate, kar potrebujemo, vas pozivam, da še danes izpolnite prijavni obrazec in priložite svoj CV.

Prijazen pozdrav,
Peter

1

Podjetja Dinetix ne poznam, poznam pa njegovega lastnika Petra in lahko rečem, da je res strokovnjak na svojem področju in se lahko marsikdo od njega precej zadev nauči. Če bi iskal delo v oglaševanju bi sigurno poslal CV. ;)

1

Vaša letna bilanca ne kaže, da bi lahko pokrili enga minimalca. Tko da ... cut the bullshit, kok € je plača?

Če menite, da imate, kar potrebujemo, vas pozivam, da še danes izpolnite prijavni obrazec in priložite svoj CV.

Vprašanje je kaj vi ponujate, če nekdo da kar vi potrebujete.

Nazadnje urejal til (26. maj 2018 ob 15:36)

1

https://www.bizi.si/PETER-SELEKAR-S-P/ –

Zgleda pa le poznaš podjetje, če veš katero podjetje stoji za PODJETJEM. Še vedno ne vem kok je plača? Ajde, zgornja meja.

1

Poznam osebo (iz sodelovanja pred leti) in če osebo vneseš v bizi ti vrne njegov s.p., ki je lokacijsko na pravi lokaciji. Sam povezal sem zadeve. ;) –

Jaz res ne razumem, zakaj se je potrebno takoj piknit v plačo in kritizirat objave. @til nekaj se peniš, da je vprašanje, kaj oni tebi ponujajo - zakaj enostavno Petra ne kontaktiraš, poveš kaj znaš, kaj si delal in kakšno dodano vrednost boš ustvaril v podjetju, pa enostavno podaš svoje zahteve? Običajno se to naredi na takšen način, vsaj tako sem jaz do sedaj dobil službo.

Sicer pa glede na tvojo samozavest in nastop v komentarjih, lahko sklepam da si velik mojster, in itak ne potrebuješ zaposlitve.

Petra & Dinetix ekipo poznam, ker tudi sodelujemo pri enem projektu in so kul ekipa, tako da mislim, da bo vsakemu všeč tam delat. :)

11

Zato, ker:

a) mi gre na živce to, da se pove samo zahteve, kaj bo pa nekdo dobil pa ne, pa tko k sm reku, cut the bullshit s kšnimi "tisti, ki prvo vpraša za plačo, takega itak nočemo". Cmon ... tak profil k ga oni iščejo bo šu tja izključno samo zarad keša. Pol je treba sam poskrbet, da nau "spizdil".

b) zato ker, a je tok težko povedat.

c) zato ker, je konec koncev za njih dobr ... tale oglas je "vaba" za tiste, ki se še učijo (da ne rečem, da so slabi - ker najbrž niso oz. moje mnenje je, da ta beseda v IMju sploh ne obstaja, kolega je 4 leta nazaj prvič slišu za FB ade, zdej fura 1 mio budgeta monthly, profitabilno!). Jst Adwordse upravlam že 10 let, mam izkušnje na client side in agency side. Če napiše nekdo 1500€ za viset 8 ur v ofisu tak oglas preskočim, če nekdo napiše 4k€ tud preskočim (danes) ampak ne 1 leto nazaj. Konkurenca pri zaposlovanju tega kadra je namreč velika - 3x potrkam.

Glede mojega "nastopa" si sicer zadel, a tudi falil - tudi, ko sem iskal šiht, sem ga precej samozavestno in je v bistvu "on" našel mene. Sej pravim ... konkurenca.

31

Se strinjam, da bi lahko okvirno plačilo bilo obljavljeno... Ampak vse ostalo kar si napisal je napisano na zelo egocentričen način.... 1500€ je zate absurd, 4000€ je še vedno premalo in bi kar preskočil takšne ponudbe...

Se bom pozanimal koliko bi naj top specialist za Adwords / Facebook ADs dobil mesečno, in če je v tem sektorju 4k€ mesečno malo, potem se ti v naprej zahvaljujem, kajti čaka me nov poklic :) –

https://www.indeed.com/salaries/PPC-Google-Adwords-Expert-Salaries –

Srečno :) –