Zetaniche - Podružnična mreža

Pozdravljeni,

ker je ta forum povezan s podružničnim in spletnim trgovanjem, vam želim predstaviti našo podružnično mrežo Zetaniche.

Zetaniche je podružnična mreža, osnovana na učinkovitosti, ki je bila ustanovljena leta 2015. Vodi jo ekipa profesionalcev, ki imajo za sabo več kot 15 let izkušenj v tej industriji.

Zetaniche se osredotoča na uporabo spretnosti in znanja, s katerimi svojim podružnicam daje možnost, da promovirajo svoje najpopularnejše izdelke v kategorijah, kot so zdravje, lepota, izguba teže, zmenki, v državah, ki še niso dobro izkoriščene, vendar imajo dober potencial.

Tako delujemo v Romuniji, Bolgariji, Litvi, Bosni, Albaniji, Srbiji, Sloveniji, Latviji, Črni Gori, Estoniji, Makedoniji, Kazahstanu, Maroku, Belorusiji, Grčiji, Italiji, Ukrajini in na Finskem, Madžarskem, Hrvaškem, Češkem, Portugalskem in Poljskem. Najbolje prodajani izdelki v Slovenija so Go Slimmer, Turbo Max, Vein Stopper, in še mnogi drugi s 50% izplačilom CPA za digitalne izdelke in 20–30 % za fizične izdelke.

Svojim podružnicam ponujam prevedene strani v materni jezik države, za katero je izdelek namenjen, in tako poskrbimo za enostavnejše približanje potrošnikom.

Predvidevamo, da vas zanimajo možnosti in pogoji plačila. Izplačila se izvajajo mesečno, z minimalnim zneskom 50 € za Paxum in Payoneer ter 100 € za nakazila. Ponujamo tudi izplačila na tedenski ali na dvotedenski bazi za podružnice, ki zaslužijo 1000 € ali 1500 €.

Naši predani upravitelji podpore in podružnic bodo podružnicam z veseljem pomagali doseči zastavljene cilje in povečati dobiček s promoviranjem naših izdelkov.

Poslanstvo Zetanicha je zgraditi zaupanja vredno in dobičkonosno zvezo z našimi podružnicami, s ciljem poskrbeti za nenehno tržno rast. Vse zainteresirane podružnice so več kot dobrodošle, da se nam pridružijo pri našem poslanstvu.

Za vse dodatne informacije se lahko na nas obrnete preko e-maila support@zetaniche.com ali Skypa aff_zetaniche.

3 odgovori

a 15let izkusenj imajo vsi skupaj?

Učinkovitost je bila ustanovljena leta 2015? In ob tem velikem poku se je potem osnovala vasa mreza?

Ali kako? Dokler tega ne razumem, sploh ne berem dalje. Drugace pa hvala, da si to objavil, noben ne bo vec delu in vsi bomo preskrbljeni.

12

Tukaj je treba opozoriti, da se prodajajo neregistrirana zdravila. Kar pomeni, da je affiliate na tankem ledu.

21

wssrpnc:
a 15let izkusenj imajo vsi skupaj?

Učinkovitost je bila ustanovljena leta 2015? In ob tem velikem poku se je potem osnovala vasa mreza?

Ali kako? Dokler tega ne razumem, sploh ne berem dalje. Drugace pa hvala, da si to objavil, noben ne bo vec delu in vsi bomo preskrbljeni.

podruznicna mreza = affiliate network
osnovana na ucinkovitosti = pay per sale / cost per action

Torej to ni noben get rich quick scam.

Zetaniche je eden najvecjih affiliate networkov (ce ne celo najvecji) za podrocje balkana. Sam sicer se nisem sodeloval z njimi, ampak pa poznam par ljudi, ki so zadovoljni z njimi.

5