P: 2xPR5 blogpost link za 5 USD ali brazplačno

Naročnik oglasa

Gorec d.o.o.

Obrtniška ulica 22
8210 Trebnje

SI75612186

Izjemna priložnost, da dobite 2 PR5 linka (iz dveh različnih strani na različnem IP-ju) za samo 5 usd (cca 4,7 evra), oziroma lahko tudi brezplačno.

2 x PR5 linka dobite, če to naročite preko mojega Fiverr Giga na https://www.fiverr.com/tomazgorec/give-you-pr6-blogpost-link-from-hq-blog.

Tisti, ki še nimate Fiverr računa, pa lahko dobite 2 x PR5 linka popolnoma brezplačno. Namreč na vaš mail, vam lahko pošljem vabilo za registracijo na Fiverr in zraven še darilo za en brezplačen Gig (5 dolarjev). Tisti, ki želite koristiti to priložnost mi na zasebno sporočilo pošljite vaš email naslov.

V ceno ni vračunano, da vam napišemo članek. Lahko ga napišete sami ali pa v dodatku naročite še pisanje 2 člankov za dodatnih 10 dolarjev (cca. 9,4 €).

Na Fiverju imam še ne zanmimiv Gig, ki ga najdete na https://www.fiverr.com/tomazgorec/blogpost-link-from-hq-travel-website-pa-32-da-20.

Tole dumping ponudbo sem dal zato, ker nekaj testiram Fiverr. Je pa ponudba časovno in količinsko omejena, zato pohitite z naročili.

Linke vam lahko dam iz slovenskih ali angleških PR5 spletnih strani.

6 odgovorov

Naročena 2 paketa s članki. Sicer pa super ponudba.

1

Naročilo opravljeno, rezultati na moje KW se že poznajo. Noro hitro.

2

Še aktualno? Prosim za kontakt na zs.

Še je aktualno!

če je še aktualno .
Še meni povabilo na mail.
zs

bi prosil za povabilo na mail kontakt zs