Adpartner oglasi (adpartner.si)

Pozdravljeni,

da malce razširim mojo izkušnjo glede omenjene stran (ADpartner). Za tiste, ki imate njihove oglase na vaši strani, vam priporočam, da jih čim hitreje odstavite saj ne izplačujejo. Govoril sem z osebjem na strani in so mi obljubljali, da bom prijel izplačilo. Vendar pa čakam že od decembra 2019 in jih nisem prijel še do danes (18.5.2020) in jih verjetno tudi nikoli ne bom, saj so mi izbrisali račun. Na srečo imam vse lepo poslikano. Od njih sem dobival samo obljube in nič drugega. Upam, da sem vsaj kakšnemu pomagal, da se ne bo opekel tako kot jaz.

2 odgovora

Pri meni je podobno. Izplačali niso že 1.5, 2-leti nič, neprestano same obljube in nobene realizacije. Potem se še "norca" delajo in drug drugemu pošiljajo naj se "preveri" zakaj ni izplačano.

Kaj ko bi šli v skupinsko izterjavo? Bi znal kakšen pravnik svetovati? Očitno je, da nimajo niti najmanjšega namena izplačati. Očitno so se odločili, da bodo založnike skenslali in furali tistih nekaj malo oglaševalcev, ki jih še imajo na svojih straneh, da bo vse ostalo njim. Vsekakor ni pošteno, da ne poravnajo starih računov.

Kakšen nasvet, kako izterjati denar? Verjetno se posamezno ne bi izplačalo, skupinsko pa?

Nazadnje urejal hano55 (24. maj ob 15:35)

Točno tako je bilo pri meni.... same obljube. Zelo slaba reklama za nadaljno sodelovanje.. –

Če rabite pomoč, lahko pomagam izterjati vaš dolg - kontakt na: www.izterjava.biz

Včasih sem bil tudi jaz založnik, tako da iz prakse vem, da znajo zelo hitro plačat, ko je treba. :)

Ni razloga, da bi nekomu pustili, da vas prinese okoli.