Woocommerce - Minimax

Zdravo.

Kupil sem vtičnik od ponudnika, ki ga omenjate tukaj v debatah:

  1. http://www.spletnimoduli.si/moduli/minimax-woocommerce-wp/
  2. https://www.modulninja.shop/spletna-prodaja/woocommerce/minimax-perfect-sync-woocommerce-plugin.html

Zato mi tega en rabite več ponujat kot rešitev, saj sem ga kontaktiral in pravi, da zaradi bolezni zapira svojo dejavnost. (enako izjavo sem prebral že od enega drugega uporabnika, da je tudi njemu rekel enako, njegov zapis je star dve leti, zato prosim da tega avtorja tudi odstranite iz ostalih strani, saj ima še dandanes trgovino (kot vidite pač pod drugim imenom) in prodaja ta vtičnik naprej, kar mi je zavajanje, da proda nekaj, potem pa ne nudi pomoči)

Skratka njegov vtični ne deluje!

  1. Ne prenaša pravilno ddv stopenj
  2. njegovi sklici ne poknjižijo banke v minimaxu, saj prenašajo samo št. naročila, ne prenesejo pa številko račun

Se lahko slišiva? (danijel.tkalec@gmail.com) –

2 odgovora

0

Malo pozna objava, vendar mogoče probaj še https://www.integracije.si/integracije/woocommerce-minimax-povezava/

Nazadnje urejal FrEaKmAn (1. maj 2021 ob 22:17)

0

Če so že pozne objave naj bo še ena. Leti na OP. Kakorkoli pač sem predstavnik podjetja in celo lastnik, ki je nosilec in upravljalec z vtičnikom Woocommerce-Minimax. Za mano osebno so težka leta okrevanja ne bom razlagal zakaj in kako vendar je za mano in tam upam da ostane, da se ne ponovi. Škodoželnim posameznikom tudi ne privoščim da se jim kaj takega pripeti.

Kakorkoli že. Naša trgovina nima nobene veze z omenjeno spletnimoduli.si niti je kadarkoli imela. Nikdar in nikoli nismo objavljali naših modulov pod drugim imenom niti jih ne bi. Imamo svoje ime za njim stojimo že od leta 2008 in smo tu kjer smo vmes smo edino preoblikovali podjetje in to je to.

Ker vsi radi škodujejo in natolcujejo po svoje namenoma se nisem oglašal vse do sedaj. Mi smo ves ta čas delali in nadgrajevali modul z okrnjeno močjo in koliko je šlo.

g. Pravi da mu ne prenaša DDV stopenj. Nažalost če si ne zna nastaviti stopenj mu jih nihče ne be prenašal namesto njega. Prav tako je potrebno poznati Woocommerce in česa je sposooben in česa ne. Postaviti trgovino v vtičniku woocommerce in pričakovati samodejno delovanje trgovine je utopija. Woocommerce je dober vendar še mu manjka tista pika na i, kot so naprimer zaokroževanja pri mini zneskih, kjer se zgubi. Če ne dobimo pravilno prikazanega podatka ga ne moremo posredovati in ga minimax zavrne cela umetnost mi ne generiramo podatkov ne računamo ne nič moduli samo posredujejo podatke iz točke A v točko B.

Modul za Woocoomerce je doživel veliko nadgradenj vse dosedanje nadgradnje smo evidentirali in jih tudi prikazali, kot tudi vse kaj modul sam kot tak zmore in kaj ne. Kaj podpira torej ni nobenih skrivalnic ali omejitev kvečjemu lahko si vsak nastavi prenos podatkov po svoji volji in po svoji potrebi, ker gre za najbolj prilagodljiv modul na trgu. Modul je še vseeno najbolje prodajan modul pri nas ne glede na to da ne deluje :) tudi na hrvaškem trgu ima kar nekaj uporabnikov vsi zadovoljni glej ga zlomka, poslujejo doma in v EU, ter izven. Ista zgodba je tudi v Sloveniji, kjer je uporabnikov modula kar nekaj. Vseh uporabnikov bi najverjetneje bilo več, če si ne bi modul nekateri prilastili in mislili, da jih ne bomo izsledili. Seveda ker ne dela so ga ukradli in ga tržili pod svojo znamko ampak to je poglavje za sebe, ki bo dobilo svoj epilog. Naš nadaljni razvoj je odvisen od finančnega iztržka večji ko je bolj napredujemo z nadgradnjami.

Vsekakor ste vabljeni vsi k nakupu modula, ki je že 10 leto na trgu in "ne dela" kot mora. Namreč smo prvi orali ledino s tem modulom od samega začetka in tudi prvi ponudili neko ustrezno rešitev na trgu v katero smo vložili ogromno časa in resursov, brez kakršne koli zunanje finančne pomoči.

Tako da želim vsem, ki ste kopirali prevzemali in si prilastili našo kodo veliko prodajnih uspehov, ker to od vas pričakujemo in si želimo da ste boljši od nas. Karma je prasica in ima svojo ceno, obraz je nima vsak pa pride na svoj račun.

Hvala vsem in uspešno v naslednjem letu. Vaš modulninja.shop