Skrill - račun v EUR ali v USD?

Odpiram skrill račun in ker predvidevam, da bo večino prilivov v dolarjih, razmišljam da bi imel tudi Skrill račun v dolarjih. Predvsem zaradi konverzij in stroškov, ker če služim in pogosto tudi kaj plačujem v dolarjih nima smisla dvakrat konvertirati denarja.

Ima kdo od vas tudi v USD?

kako je v tem primeru s plačevanjem s kartico v SLO, dvigovanje na bankomatu, verjetno vse gre normalno, tudi če je v USD?

thanks.

9 odgovorov

Verjetno ti sproti pretvarja v valuto v kateri plačuješ, ne glede na to v kateri valuti je račun.

Jaz imam te račune najraje vse v usd. Kar se tiče dvigov z bankomata je nekako pretvorjeno v realnem času, sem pa nekje pol leta nazaj pa sem že pozabil točno kje hotel nekaj kupiti, pa je bila cena enaka v USD, EUR, in Funtih, kar pomeni da se je logično najbolj splačalo usd :)

Glede konverzije imajo takole.

Currency conversion
For transactions involving currency conversion Skrill adds a fee of between 2.99% and 4.99%** to the wholesale exchange rate we offer.

Če posluješ v glavnem v dolarjih.. torej in and out, je bolje da imas v usd , jasno.

Vem da je tole mal starejša tema... vendar, ali je kdo probaval denar iz Skrilla prenesti na svojo banko z njihovim withdraw to bank account.

Ja, leta nazaj je delovalo brez problema.

Predvidevam, da danes nihče več tega ne uporablja z razlogom? :)

Skrill pač ni tako razsirjen. Je alternativa Paypalu predvsem v gambling nisah oziroma tam kjer paypal ne posluje. Temu primerno ga uporablja precej manj ljudi.

Sicer pa preveri ne. Polozi denar, pa ga dvigni, pa bos videl. Ampak ce je delovalo 5 let nazaj, ne vem zakaj zdaj nebi. Skrill uporablja lokalne racune za nakazila (nisem cisto ziher, ce ne preko WorldPay oziroma GlobalCollecta).

1

DjJuvan:
Predvidevam, da danes nihče več tega ne uporablja z razlogom? :)

Dela hitro in dobro. Mislim, da je večinoma v max 2 dneh, ker pošljejo s slovenske banke.