Preusmeritev na paypal?

Pozdravljeni mojsti.

Imam težavo in upam, da ima kdo rešitev.

Na svoji spletni strani uporabljam mailchimp. Obiskovalcu ponudim nekaj zastonj, da vpiše svoj email in ga doda na mailchimpu na svojo listo (vse lepo in prav) ko doda svoj email ga preusmerim na naslednjo stran, kjer mu ponudim, da lahko nekaj kupi. In tukaj nastane problem. Kako bi lahko naredim, da prvo zahtevam email in ime ( da ga avtomatsko doda pod drugo listo na mailchimpu) in da ga potem ko vpiše emial in ostale podake in stisne pay xxx$ neposredno preusmeri na paypal?

Če grem pod optin from nastavitve lahko samo spremenim na katero stran(na moji spletni strani) ga preusmeri. Nikakor pa ne morem nikjer vpisati kakšnega linka, da bi ko odda email in pritisne na gumb pay, naposredno usmeril na sam paypal.

Ali mogoče kdo ve, kako se to naredi?

Lp, Caca!

3 odgovori

Lahko narediš na svoji strani http://www.tvojaspletnastran.com/paypalredirect podstran in iz te strani preusmeriš na paypal.. V optin formi nastavis redirect na to stran na svoji strani pa redirect na paypal..

3

Superca, sem s pomočjo wingbacka pogruntal. Torej uporabim sem plugin "simple redirect" In sem samo naredil novo podstran na glavni strani, kjer sem označil, da ko kdo pride na to stran, ga avtomatsko preusmeri na moj paypal (to pa z lahko narediš s pluginom) Mailchimp forma pa ima tudi možnost preumseritve na "podstran" In je krog sklenjen :)

Lp in hvala wingback!

Evo še ena vprašanje glede paypala...

Če hočem nekomu ponudi naprimer neko mesečno storitev za 5$ in je ta ne kupi, jaz pa mu kasneje na email pošljem kao posebno ponudbo prvi mesec samo 1$ kasneje pa potem 5$. Kako to narediti v praksi? Seveda govorim za wordpress platformo.

Lp!