P: dve _finančni_ domeni

Naročnik oglasa

Fizična oseba

www.denarjevladar.com in www.denarjekralj.com
Datum poteka domen (obeh): 22-Nov-2013
Domeni se prodajataposamezno - vsaka posebej vključno z:

  • vsebino / spletno stranjo, stran je narejena v HTML/CSS z minimalnim phpjem, brez baz v ozadju, tako da je preprosta za spreminjanje vsebine tudi manj veščim lastnikom. Prvotne zahteve so bile po preprosti strani, ki bo prodajala seminarje, zato ni bilo potrebe po kakšnem CMSju. Obrazci so seveda delujoči, prijave prihajajo na e-mail.
  • gostovanjem za 1 leto z možnostjo podaljšanja, gostovanje vključuje Cpanel, ima možnost baz(5), 100Mb prostora (možnost povečanja), neomejeno BW, email naslovov, etc...
  • mail je trenutno preusmerjen na Free Google Apps, do katerega dobite dostop (10 možnih accountov)
  • 2 uri pomoči/dela pri spremembi vsebine za vsako domeno
  • PSD z prvotnim osnutkom strani (denarjekralj.com je narejena po osnutku, denarjevladar.com je bila naknadno ročno spremenjena, tako da je osnutek samo približen)

Obe strani sta bili namenjeni promoviranju brezplačnih seminarjev na temo denarnega toka / vlaganja / obračanja denarja ... Na sami optimizaciji se ni veliko delalo (stranka ni hotela plačevati). Strani sta bili aktualni samo nekaj mesecev, potem so prenehali s seminarji (interesa je bilo dovolj, predvsem zaradi mailingov [legalnih] in strani, samo seminarji so bili neuporabni, kakor sem izvedel). Strani so sedaj v moji lasti, saj naročnik ni več plačeval, zato tudi razlog za prodajo. Vse pravice do uporabe preidejo kupcu (tudi do trenutne vsebine, če želi). Obiska strani zadnje leto skoraj ni (76 od začetka leta, predvsem na besede "denarni tok, kako uspeti v mreznem marketingu,..."

Prodajalec: CON DAR, Miro Stare s.p., Srednja vas 68a, 4267 Srednja vas
ali kot fizična oseba (Miro Stare).

Izklicna cena: 100 Eur
Dvig: 10 Eur
BIN: 500 Eur
Trajanje dražbe: do 10.12.2012 ob 12h. Ob ponudbi v zadnjih 5 minutah se dražba podaljša za 5 minut, to se ponavlja dokler ni 5 minut več ponudbe.
Plačilo na TRR ali Moneybookers (Skrill), ob prodaji kot pravna oseba se končnemu znesku doda DDV (sem zavezanec).

lpJ.

1 odgovor

Se opravičujem, naslov bi verjetno moral biti bolj v stilu "P: dve finančni strani (domeni, vsebina, gostovanje)"

lpJ.