Prevoz blaga

Najkasneje do sobote ali celo bolje, do petka, bi potreboval nekoga ali neko podjetje, ki bi mi pripeljali nek 10kg težav in relativno majhen paket iz Berlina v Slovijo. Gledal sem že malo DHL ter UPS, a nikjer ni zabeleženo, da sploh kdorkoli ponuja kaj takega. Se pravi prevzem pošiljke in dostavo.

Se pravi, potrebujem čim hitrejšo in čim bolj ugodno varianto. Menda to dela DHL, ampak cena okoli 400EUR je absolutno prevelika. Pozna kdo koga ali kakšno podjetje, ki bi bilo pripravljeno narediti kaj takega?

5 odgovorov

Preveri GLS (https://gls-group.eu/SI/sl/home), pred leti ko sem bil na Škotskem, sem si poslal paket v Slovenijo (prišel tovornjak na mojo lokacijo, naložil gor in via), cca 25KG, za slabih 50€, prišlo sicer kakšne dva tedna kasneje, ampak vse ok.

GLS, TNT.

TNT ti bo dal tudi za paleto dokaj konkurenčno ceno, sicer pa je bolje najti špediterja za večji tovor.

Te dni sem uporabil http://www.najdiprevoz.si/si/

Vpisal potrebo po prevozu iz tujine in takoj dobil veliko ponudb za prevoz. Iz Hamburga so mi dostavo 3 palet s skupno težo 1 t zaračunali 230 €.
V primerjavi z uradno dostavo dobavitelja sem privarčeval 130 €.

Za 10 kg paket majhnih dimenzij, ti GLS ne vzame več kot 20 €... Mi vozimo z njimi stalno 3 delovne dni približno potrebujejo za dostavo...