P: Narocilnica.com Early Bird Accounte

Naročnik oglasa

Damir Horvat s.p.

Primožičeva ul. 16
1231 Ljubljana-Črnuče

54999448

Naročilnica (narocilnica.com) je web aplikacija za hitro in enostavno direktno prodajo z vgrajenimi plačilnimi sistemi:

  • Moneta
  • Paypal + Paypal recurring
  • COD (plačilo po povzetju)
  • Nakazilo na TRR (omogočeno v kratkem)

Zbrana "confirmed" naročila lahko z enim klikom uvoziš v Cebelca.biz, če je ne uporabljaš imaš na voljo CSV izvoz. Če pošiljaš po povzetju, je na voljo tudi izvoz plačanih naročil v GLS formatu.

Podpira redirecte na tvoje prodajne in zahvalne strani preko tracking linka, ki meri konverzijo, revenue in v kratkem tudi ROI. Dodaš lahko neomejeno tracking linkov za vsak item, ki ga prodajaš, da točno veš kateri oglas ti dela kakšno konverzijo, revenue in kmalu tudi ROI.

Zraven dobiš vgrajeno prodajno stran, kjer lahko časovno in količinsko omejiš prodajo artikla, ko ga zmanjka se avtomatsko pojavi optin forma, ki zbira lead-e za ta artikel (ko bo spet na voljo).

Vgrajeni sta tudi order ter thank-you strani, če nimaš postavljenih svojih. Z vsem tem je zelo enostavno postavljanje funnelov (thank-you stran prvega artikla nastaviš za prodajno stran drugega, itd).

Po vsakem nakupu Naročilnica pošlje web ping (POST request) na tvoj URL, da lahko delaš fakture, prestavljaš folk iz liste na listo, itd.

Lahko bi še našteval, zadaj je še veliko bolj naprednejših opcij, še cel kup pa jih je na to-do listi (npr.: API, Gumroad, Clickbank, AR sekvence glede na pozicijo v funnelu, itd).

Cela zadeva je zasnovana in narejena za hitro in enostavno dodajanje in urejanje artiklov ter direktno prodajo. v "produkciji" je cca. dober mesec in sprocesiranih je bilo švoh 300 naročil (lahko sva prodajala samo dva, ostalih 100+ članov so samo testirali "na suho")...

Video posnetke in več o Naročilnici si lahko prebereš v tej temi:
http://www.internetmojster.com/recenzije/narocilnica-com-prosim-za-mnenja.html

Moja ponudba

Do četrtka 29.6. do 20h zvečer lahko dobiš Early-Bird PRO (top-tier) account za samo 9 EUR mesečno (ali 69 EUR letno) tukaj:

http://narocilnica.com/upgrade

Če te preusmeri na prijavno stran, se prijavi ali se registriraj. Nato spet odpri zgornji URL.

Disclaimer:
V tem momentu je aplikacija še v BETA kar pomeni, da je funkcionalna ampak se še testira in spremlja "hands on", ker se zna na vsake toliko pokazat kak bug. Lahko da je aplikacija tudi kakšno minuto ali dve offline na vsake toliko, če se dela kak večji update.

Early-bird ponudba za 9EUR/mesec je odprta samo do četrtka 29.6. do 20h zvečer, potem bom dostop zaprl in z obstoječimi člani skupaj naredil par 100 ali 1000 transakcij, da se zadeva stabilizira in preveri, da deluje kot mora -- da pridemo ven iz BETA.

Ko bo iz BETA se bo dalo dobit PRO account po redni, višji ceni.

Vprašanj, mnenj in predlogov bom vesel na ZS ali na podpora@narocil.nica.com (pobriši vmesno piko, seveda)

Hvala!

Prodaja:
Damir Horvat s.p.

2 odgovora

Zdravo,

a je ta projekt v produkciji?
Link http://narocilnica.com/upgrade omogoca samo ze reg. uporabnikom.

Kje se je mozno reg.?

hvala in lp

pošlji email na podpora@narocilnica.com da ti odpre account

21