N: Seminar - Optimizacija spletnih strani - SEO

Naročnik oglasa

Gorec d.o.o.

Obrtniška ulica 22
8210 Trebnje

SI75612186

V soboto 27.1. imam seminar na temo optimizacija spletnih strani.

Na 5 urnem seminarju bom povedal vse kar vem o optimizaciji spletnih strani, oziroma SEO-tu. Nikakor ne rečem, da sem najboljši na tem področju, sem pa pripravljen povedati vse kar vem.

Kot reference naj navedem, da je naša stran pod besedo optimizacija spletnih strani na 1. mestu, pod izdelava spletnih strani pa na 2. mestu.

Več o seminarju si lahko prebereš na http://www.zasluzek.org/optimizacija-spletnih-strani-seminar

Članom IM foruma priznam ceno za zgodnje prijave, ki je bila 119 evrov.

Bonusi, ki jih dobi vsak udeleženec:

Podarimo vam 3 kvalitetne zunanje povezave iz člankov, ki jih za vas napišemo mi, za vašo spletno stran, katere bodo vaši strani pomagale priti višje v Googlu (vrednost 60€)

Objavimo vam sponzoriran članke s povezavo do vaše strani na naši spletni strani www.firbec.si. Članek napišete vi. (vrednost 30€)

Brezplačno dobite eno od naslednjih dveh knjig (vrednost okoli 30€):
- Prepričevanje, katere avtor je Dave Lakhani
- Mit o podjetniku, katere avtor je Michael Gerber

Brezplačen dostop do Facebook skupine, kjer se pogovarjamo o digitalnem marketingu (socialna omrežja, SEO, Google oglaševanje, vsebinski marketing …)

Članom IM foruma, pa dodatno podarim še objavo članka z linkom na željeno stran, na spletni strani http://www.racka.si. Stran ima PA 30 in DA 24.

Za prijavo, izpolni obrazec na http://www.zasluzek.org/optimizacija-spletnih-strani-seminar. V polje sporočilo, vpiši IM, da bom vedel, da si iz IM foruma.

Na svoj seminar nudim 100% garancijo na zadovoljstvo. Če s seminarjem ne boš zadovoljen, brez dodatnih vprašanj vrnem denar.

Pravno obvestilo: Seminar organizira Tomaž Gorec s.p., Obrtniška ulica 22, Trebnje