Google Adsense

Google adsense je eden najbolj priljubljenih načinov za zaslužek na internetu zadnjih par let. Omogoča vam postavitev reklam v obliki linkov ali grafike na vašo spletno stran in kar je najlepše, plačilo je po kliku! To pomeni da kadarkoli obiskovalec klikne na link vi zaslužite. Kliki so plačani od 0.1c pa vse do nekaj deset dolarjev.

https://www.google.com/adsense/

26 odgovorov

Naj povem da so nekateri oglasi plačani tudi na prikaz. Google adsense je neverjeten ;) Definitivno numero uno v tem biznisu.

Na prikaz so plačani le site-target oglasi, kar je precej redko in za manjše strani se težko dobi.

A lahko dan na slovensko stran Google AdSense?
Ali se mi to splača dati na stran, če imam >200 userjev na dan?

Slovenski jezik ni podprt za adsense ..... če bi imel angleško stran z 200 obiskovalci pa se že izplača !

se pravi, da na svojo slovensko stran ne morem dati adsense oglasov? Mater ej-pa smo ja v Evropi

podpora za jezika pa res ni stvar tega ali smo v evropi ali nismo, je pac stvar tega, ce je dovolj veliko povprasevanje po oglasevanju na slovenskih straneh, pa pac naredijo se podporo za slovenski jezik. kot verjetno ves, je znacilnost adsense-a ciljanje oglasov glede na vsebino strani in to malo tezko izvedejo, ce poprej ne naredijo kaksne analize jezika.

nihce pa ni rekel, da se ti kot slovenec ne mores prijavit v adsense in sluzit preko njih...

to vem da lahko sodeluješ z njimi če si Slovenec-samo pač na spletno stran s slovenskim jezikom ne moreš postavit njihovega bannerja

kar sem ti seveda razlozil zakaj :)

Kako je z "AdSense for Search" in "Referrals"? Ali imaš lahko vse to na eni strani. In prosm ne spet komentarje, če si mislem čist zafilat stran z oglasi. Zanima me čist informativno. Kako se služi prek teh dveh, koliko plačuje google?

Lahko maš vse na eni strani. Z google search se da kr dobr zaslužt, od referalov pa nism dobu še 0.