Google adsense

Zanima me, če imaš več domen, ali je potrebno odpreti nov račun na adsens ali lahko kodo daš isto od prve domene?

lp

59 odgovorov

Zeh...

Dovoljen ti je sam en račun pod eno identiteto, uporablaš ga pa lahko povsod kjer je dovoljeno in kjer pogoji zadostujejo adsense TOS.

Thx
Pol ni panike pač kodo butneš še na svojo drugo stran.

Hvala za odgovor.

lp

Si izposodim temo ma sej verjamem, da to že vse kje piše samo jaz ne najdem.
Torej na adsens strani mora bit ta googlov privacy tekst to je obvezno kakor razumem.
Ali lahko poleg adsens oglasov imam na strani še backlinke ki jih prodajam in amazon.
Izplačilo kako in kdaj pošljejo ček meni se je v 2 mesecih kar sem to aktiviral nabralo nekih 7 dolarejv. Kje je vsota da pošljejo ček in kaj se treba naredit da ček pošljejo avtomatično. Torej koliko časa traja do prvega čeka in ko redno pride kak mora biti vsota zasluzka.

  1. Privacy policy je obvezen
  2. Da, v kombinaciji z adsensom lahko imaš še affiliate programe in ostale bannerje. Le ostalih textualnih oglaševalcev ne smeš imeti gor (bidvertiser, adbrite,...)
  3. Ček ti pošljejo takrat, ko v danem mesecu zaslužiš vse skupaj vsaj 100$ oz 70€. Če bi vse skupaj zaslužil vek kot 70€ v marcu, bi ti ček poslali okoli 21. aprila. Bi ti pa predlagal, da se odločiš za Western union, ker je denar prej pri tebi, pa še nobenih provizij ni. Če pa si govoril o amazonu, ti pa ček pošljejo ko zaslužiš 100$. Če bi v marcu zaslužol 100+$, bi ti ček poslali 27. maja. Pri obeh se ti ček pošlje avtomatično takoj, ko dosežeš minimalca.
1

hvala ... bom ko se nabere ali pade kak nakup na amzon to popravil na WU

Amazon nima wu, samo adsense ima. Amazon ina 3 vrste izplačila, vendar sta za slo na voljo le nakup v isti protivrednosti ali pa ček. Wire pa pride upoštev samo za usa.

Si bom kat to temo sposodil. Imam težavo z adsense računom. Pred časom sem ga verjetno registriral, se pa ne spomnem kdaj niti zakaj, verjetno samo malo za testiral :S Sedaj imam en angleški blog, in bi rad dodal adsense na stran. Ko se probam prijaviti mi napiše naslednje:
"Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as it is associated with an unapproved application. For more information about your application, please review the message we sent to the email address you provided with your application."
Kaj naj naredim? Hvala :)

Koliko gmailovih računov pa imaš? Odpri vse in poglej če ima kateri v zgodovini kak njihov mail.

***Pametni pišejo. - zgolj nasvet.

1

Torej, našel sem pošto od adsense-a iz leta 2006 na drugem mailu, iz katerega sem se registriral. Napisali so mi:
"We did not approve your application for the reasons listed below.
Issues:
- Unsupported language
..."
S tem e-mailom se ne morem več prijavit v sistem.

Na emailu, ki ga sedaj uporabljam ne najdem nič takega v zgodovini. Zgleda pa da sem bil že registriran tudi z novim e-mailom. Ko kliknem sign up mi napiše: "You are currently signed into the Google Account mojeime@gmail.com, which is already in use with AdSense"

Pol pa probaj klikniti sign in in uporabi login info od gmail računa, ki ga uporabljaš zdaj. Login info je tako pri obojem enak.

1