Google ne indexira

Dosedaj mi je vsako novo stran indexiralo v max. 2 urah, zadnjo ki sem postavil pa po slabem tednu še zmeraj ni nikjer.

Dosedaj sem omenjeno stran vpisal v google, predložil sitemap.xml, preveril če je slučajno blokirano v robots.txt, objavil na indenti.ca, twitter in pingomatic in še vedno nič.
Zanimivo je, da mi v GWT piše: URLs in web index - 3.

Edina stvar, ki sem jo naredil drugače je, da sem namesto All in one seo plugin uporabil SEO Ultimate. Vendar mislim, da tu nebi smel bit problem.

Ima kdo še kakšno idejo kaj lahko preverim ali enostavno še počakam?

21 odgovorov

Kaksno pa ma domena zgodovino? Meni ene tudi po letu dni se ni indeksiralo in sem obupal nad njo. Lahko bi jo sicer dal Googlu v reconsideration, ampak mi ni blo do tega, da bi po nepotrebnem opozarjal nase.

1

Še kak pameten link usmeri na stran. Recimo iz novega posta na kakšni tvoji drugi strani.

1

linkr kako pa lahko preverim konrektno zgodovino domene razen preko whois toolov, ki ti pokažejo kdaj je bila prvič registrirana in kolikokrat je zamenjala IP in DNSje. Obstaja eš kaj drugega? Drugače pa je bila domena enkrat že registrirana in ima en backlink, ki pa ni sumljiv. :)

boilers ravno pišem en članek na strani, ki mi jo google redno obiskuje pa, da vidimo.

Čeprav nekako vsebolj mislim, da ima "grdo" zgodovino kot pravi linkr glede na to, da mi je dosedaj popolnoma vse strani, ki sem jih na isti način zagnal indexiralo zelo hitro.

@human 1 teden nazaj sem registriral novo domeno, brez zgodovine, dodal kar nekaj kvalitetne vsebine, pa je šele danes indexirana tako kot more bit.

p.s. uporabil twitter in identi.ca itd... Mislim da časi fast indexed minevajo :)

Očinto res. Bo treba najdit kakšen nov način hitre indexacije.
Jaz bom še posksuil z objavo članka na stran, ki jo google pogosto obišče in sporočim, če se bo kmalu za tem pojavila v SERPu.

human:
linkr kako pa lahko preverim konrektno zgodovino domene razen preko whois toolov, ki ti pokažejo kdaj je bila prvič registrirana in kolikokrat je zamenjala IP in DNSje. Obstaja eš kaj drugega?

Tukaj http://www.archive.org/index.php si lahko ogledaš zgodovino domene

Aha to sem pregledal in ni nič sumljivega, enostavna html stran z nekaj malega. texta o predstavitvi podjetja.

Evo po 10 dneh mi je google indexiral 2 podstrani "tags". Še vedno pa ni nikjer homepagea in člankov.

human, po moje se malo napačno lotuješ tega... Nova domena rabi kvalitetne članke, ne pa le indenti.ca, twitter in pingomatic. Linke iz člankov in iz drugih spletnih strani dodaj, sedaj si praktično samo SN linke naredil.
Vsekakor pa raznolike linke pridobi, pa bo, zdaj ne vem, kak jezik imaš in kako tematiko, ampak naj bo 5 digg-like strani (vključno z diggom), potem 5 nekih blogov, poleg pa še kak komentar na blogu in če se le da še kakšen forum.
Potem pa bo.
In časi fast indexa zagotovo niso mimo, ampak bodo vedno bolj tukaj, samo prav je treba narediti. Vsekakor pa hitro indexiranje ni pomembno za nove domene ampak bolj za članke na že obstoječih spletnih straneh....

1

Preseren hvala za nasvet, bom upošteval. Zaenkrat sem se držal omenjnega načina, ker je funkcioniral. Članke na stran pa dodajam na vsake 3-4 dni ponavadi. Bom poskusil še ostalo.