Moja stran helpwithclick.com

Ok, dobu sem idejo za spletno stran. Namenjena bi bila vsem, ki kupujejo stvari na internetu.
Na strani bi bli opisi najbolj znanih trgovin tako da bi se lahko ljudje odločil kje bojo kupil neko stvar.
Velik poudarek bi bil tudi na tem, da bi denar zbran s pomočjo mojih oglasov šel v dobrodelne namene oz. nek projekt.
Seprav, da bi vsak preden bi kupil, raje kupil prek mojih oglasov in tako daroval denar.

Zanima me kaj si mislite o ideji in kaj o dizajnu. (lahko rečete da ni dobra ideja - itak jih mam še neki :D)

Sprašujem pa katere ključne besede naj izberem za seo? Tako, da z njimi ne bo težko priti na čim boljše mesto in da se dovolj pogosto iščejo.

link: www.helpwithclick.com

Hvala za kakršnokoli pomoč!

8 odgovorov

Prvi vtis :

Stran je z vidika dizajna v redu. Všeč mi je senca okoli strani vendar bo treba dodelat malo header in menu zgoraj.....zeleni menu z črtami nekako ne paše tja. Tudi center, kjer je vsebina je nekako prazen, mogoče več teksta itn.....
Lahko se znebiš login forme saj verjetno je ljudje ki pridejo na stran ne rabijo ( edino če imaš kakšne načrte še ? )

Mogoče bi moral uporabljati css za dizajn in ne tables ? .... no to je tvoja odločitev

SEO :

Kar se optimizacije tiče. Stran trenutno nima nobene optimizacije za iskalnike. Nikjer ne vidim uporabe H1, H2, H3 tagov....naslovi morajo vsebovati H tags. To je pravilo #1 !!!
Ko to postoriš bomo šli dalje v optimizacijo.


Osredotočiti se boš moral na ključne besede ..... na pamet mi pride recimo shop review, internet shop review itn..... nekaj v tej smeri.

Opustil bi idejo o donacijah v dobrodelne namene.....

Zaenkrat toliko .... če te še kaj zanima kar vprašaj !

1

Hvala za komentarje!
Ubistvu je portal izdelan z joomlo in je login forma tam zaradi foruma. Sej mogoče bom zamenjal joomlo ker je niti ne rabim za tako stran.
Glede zelene barve si že drugi, ki je to reku tko da bom probu sprement.

Glede doniranja maš mogoče prav, čeprav je bla to ubistvu na začetku glavna ideja.

Za tako stran lahko brez problema uporabiš snews iz http://www.solucija.com .... http://www.iollo.com je izdelan s pomočno snews ;) Gor pa lahko še malo ajaxa dodaš .... recimo da uporabniki glasujejo o shopih itn.... komentarje tako ali tako omogočiš z snews brez problema ! No ja samo predlog ;) .... bom pogledal vsake toliko časa kako napreduješ ... domena je dobra !!

Če rabiš pomoč kar povej.

No na kratko kar ti lahko povem. Ljudje smo nezaupljivi. Ne zaupamo, da boš ti plačal naprej to zadevo v dobrodelne namene, vsekakor pa če že imaš ta namen, boš za sebe tudi nekaj obdržal, kar nam ne gre v račun.

Nam ne sedaj jemati da imam jaz kaj proti tvojemu projektu, ampak sem govoril nasplohšno za nas. Upam, da si razumel.

LP.

Razumem in se tud zavedam tega. Tnx za komentarje.

Drgač pa zaenkrat nisem še nč spremenil ker me ni blo doma. Sem se pa kljub vsemu odločil, da bo denar šel v dobrodelne namene (70%, ostal denar pa bo šel v izdelavo spletne strani, reklame,..).

Zaenkrat se še odločam a bi res pustu joomlo al ne. Rajši ne, ker nimam velik pojma o htmlju in cssju (znam samo osnove, se pa mam namen še učiti). In tud dost folka jo uporablja, tko da bi jo tud jest za enkrat.
V mislih mam še, da bi kupil ene 100 sporočil v forumu (nekomu plačal da piše), da bi forum zgledal malo aktiven, sam upam da se bo dal pol če bom spremenu forum software kopirat sporočila in uporabnike.

Mogoče malo čudno, da morm vas sprašvat sam me zanima kakšn bi bil dobr naslov na osnovni strani in s kerimi H tagi, kaj pod Description in kaj pod Keywords??
In pa če bi blo dobro da dodam stran v čimveč imenikov (sem gledal na eni strani kjer prijavijo tvojo stran v nevem kok tisoč imenikov skoraj zastonj)?

Hvala za odgovore!!!

1

Večinoma folk svetuje da v imenike dodajaš sam, v vsakega posebej. Se pa to splača, če ne zaradi drugega, zaradi linkov.

aha.. ok.
kje pa bi dobil seznam zastonj direcortyjev, po možnosti od najbolšega (najvišji pr) do najslabšega.

En seznam zastonj direktorijev je na http://info.vilesilencer.com