Zaslužek?!

Dejte se malo razpisati, koliko zaslužite s svojimi internet stranmi.......

31 odgovorov

Za preživetje ;)

Da se zaslužit ogromno......in še več bi se dalo če bi lahko uporabljali paypal !

Samo s prodajo linkov bi lahko zaslužil za povprečno slovensko plačo ;)

Ja, to je poslovensko povedano svinjarija, da nam ne omogočajo prejemanja keša preko paypala. :( Kdorkoli že ima žogico, da se to sprovede...

Drugače glede mojih zaslužkov ne govorim rad. ;)

S čim pa zaslužite največ, adgoogle?

največ je adsense, potem cj.com in amazon.com

Lep zaslužek na mobisuxu če je to tvoj printscreen statsov v tisti temi, imojster. :P

Je kar v redu ja :D , vendar je to leto trdega dela in kar nekaj vložka. Seveda je vse povrnjeno že zdavnaj a vendar je treba vložiti veliko dela, časa in denarja. Prve mesece sem bil hudo pri mleku in kruhu :(
Ni pa meje tukaj. Prijatelj iz slovaške, ki je bil pri meni na obisku čez poletje zasluži ogromnih 5000 dolarjev dnevno. Sam bi bil zelo zadovoljen z 10x manjšo številko ;)

Ja res super, kar tako naprej, seveda je vztrajnost in potrpežljivost bistvena, nič ni čez noč tukaj-

Lepo slišat tud za kolega iz slovaške, kaj to ma iz adsensa ta denar al iz affiliatov in mogoč "big whale fishing"? To verjetno dela večino iz enega sajta ne?

Ne tipo ima več strani in večinoma denarja zasluži z affiliates ..... oglašuje pa z adwords in direktno na affiliate landing page za kar pa po pravici povedano jaz nimam jajc :( Je pa v temu že od leta 99 in ko mi je to takrat razlagal sem mislil da je neumen jaz sem pa redno delal za razne šefe in si mislil kako dobro zaslužim haha .... napaka in nikoli si ne oprostim da se s tem nisem že prej začel ukvarjat.

Res je veliko ljudi misli da je internet zaslužek zlati rudnik iz katerega hitro potegneš dober denar. Daleč od tega vendar če si zastaviš dolgoročno in res delaš na tem je nagrada že po parih mesecih vidna!

Jaz sem se od začetka kar lovil in delal po cel dan .... ko se navadiš ti to vzame manj časa in tudi razporediš si čas tako kot ti odgovarja. Najlepše pri vsem pa je, da tudi ob nedeljah in praznikih priteka denar ;)

No ja, ponavadi pri takih ko take denarje služijo je stran ali dve ki delata večino. Veš kako govorijo glede teh affiliatov in jaz temu verjamem. 5% affiliatovcev zasluži 95% dnarja ki je v affiliatu. :)

oglašuje pa z adwords in direktno na affiliate landing page za kar pa po pravici povedano jaz nimam jajc

To sem jaz malo koštal mesec nazaj z clickbank affiliati in direkt na landing page, res da z manjšo vsoto pa se mi ni obneslo. :/

A imate večina stran v ang. jeziku?
Se da tudi s slo stranju služiti, je dovolj potenciala v slo?