Google noče prepoznati spletne strani.

Pozdravljeni. Naredil sem novo wordpred/Divi-spletno stran. Je na podobno tematiko, kot prejšnja vendar nikakor enaka, je bolj nadgradnja podobne artistično-konceptualne tematike.Prva, starejša www. digitalartwork.org po domeni, kar solidno rangira. Novejša stran www.imaginaryart.org objavljena pred tremi tedni pa se v Google rezultatih iskanja nikakor NE pojavlja. Vpisal sem jo v google search console.(Fetch as Google), zoprn vmesnik z meni kot oblikovalcu, nejasnimi funkciji,ki pa so nedvomno pomembne.Stran sem opremil z opisi z Yoast Seo, dal Pingat z Pingomaticom. Ne vem kaj še lahko naredim. Sigurno sem naredil kakšno napako. Prosim pomagajte. Pripravljen sem tudi komu kaj plačati. Hvala

7 odgovorov

Imaš omogočeno, da dovoliš iskalnikom indeksiranje strani?
Nastavitve -> Branje -> Vidljivost na iskalnikih

1
Objava umaknjena – markwell 7. mar 2019 ob 13:29

Stran izgleda da je ok. V tem primeru moraš pridobiti nekaj povratnih povezav na stran, takšnih, da bo Google videl, da se tvojo spletno stran splača indexirati.
Recimo, na nekaj forumih, ki so vsebinsko podobni tvoji spletni strani, objavi povezavo do tvoje spletne strani. To, kar si naredil do sedaj (Google search console ipd) ti ni pomagalo kaj veliko, zato spletne strani še ni nikjer.

In še tole, google je že poindeksiral tvojo spletno stran, nič ni z njo narobe. To preveriš tako, da v google vpišeš site:tvojadomena.com
Samo rangira ne za ključne besede, za katere ti želiš, da bi rangirala. To pa pomeni, da ima google več drugih, boljših spletnih strani, ki jih raje pokaže kot tvojo, za to ključno besedo za katero si ti iskal. Resno se posveti SEOtu, pa bo prikazana tudi za druge ključne besede.

21

To pa pomeni, da ima google več drugih, boljših spletnih strani, ki jih raje pokaže kot tvojo, za to ključno besedo za katero si ti iskal.

No, boljših je relativen pojem. Kvaliteto strani se meri z time on site, page views etc.
Strani rangiranjo bolje, ker imajo večjo mero zaupanja, za katerega potrebuješ čas (starost strani), povezave itd., da ga vzpostaviš za svojo stran.

1

Hvala za vaša mnenja. Večino od tega sem že naredil. Ni sprememe. Res pa je da sem najprej kloniral stran www.digitalartwork.org in jo nato V CELOTI predelal, in so vse slike/besedila druge.Edino avtor -jaz- je enak. Podobno sem delal že prej pri drugih temah, pa ni bilo teh težav. Po celi zimi dela, pa je rezultat, da moram vtipkati celotno domeno imaginaryart.org da jo prikaže,pa še takrat napiše "Did you mean: imaginary.org".Shit! A ma to kaj veze da sem na to domeno linkal še nekaj drugih domen, ki so v moji lasti (redirect). Mogoče pa bi moral stran prenesti na drugo domeno. Jih imam še nekaj na zalogi. A je gdo tukaj, ki bi znal še kaj predlagati? Pripravljen sem tudi plačati. Please!

Zelo jasno je, spletna stran nima nobenih povratnih povezav. Tudi, če si jih naredil iz svojega networka, očitno niso dovolj močne, da bi jih ahrefs sploh zagnal. linkbuilding na 45-to potenco, pa bo spletna stran delovala.

Nazadnje urejal Preseren (18. mar 2019 ob 16:03)

Objava umaknjena – Infos700 19. mar 2019 ob 22:28