HTML e-mail oglaševanje

Pozdravljeni,

na spletu sem zasledil vrsto html e-mail template-ov ki jih lahko prekodiraš in uporabiš za lastno marketinško kampanjo, snel, prekodiral in pripravljen na akcijo. Glede na to da se v podjetju v katerem delam tega načina oglaševanje oziroma vsaj predstavitve še niso lotili, se skušam tega lotiti jaz.
Ker ne ciljam na maso, ampak na striktno targetirane potencialne stranke, ki bi lahko želele naše usluge, se mi zdi nesmiselno uporabljati in plačati MailChimp-a in podobnih aplikacij, saj masa e-mailov ne bo presegla grozno visokega številka. Bistvo je torej kratka a lična predstavitev podjetja in logično kontakt- nič posebnega.
Problem nastane, ker bi želel tovrstna html sporočila pošiljati preko Outlooka. Outlook namreč omogoča vnos texta v HTML, RTF in mislim da Simple text. Ko sem pred kratkim pripravil HTML oziroma HTM e-mail podpise, so se pri določenih strankah "podrli" in namesto podpisa se je pokazala surova html koda.

Brskam po internetu za rešitve, a se mi zdi da je Outlook malce nepredvidljiv- vsaj kar se podpisa in HTML kode tiče. Ne želim si pa pošiljati html mailov potencialnim strankam, katerim bi se ravno tako lahko prikazala koda namesto lično oblikovanega tržnega e-maila. Torej, ima kdo kakršnekoli izkušnje z integracijo html kode v Outlook sender oziroma kaj priporočate v mojem primeru.

Hvala vnaprej

Wet

Nič več denarnih težav! Poslovite se od bede!!
Ponujamo vam finančno zmogljivost za hitro uresničitev vseh vaših sanjskih projektov.

Ste lastnik podjetja, bodoči lastnik podjetja, posameznik z nizkimi dohodki ali brezposelna oseba, ki si želi izposoditi denar?

Izposodite si do 1.500.000 € kredita, ne da bi se v 24 urah premaknili s kavča, da bi zadovoljili svoje denarne potrebe.

Kontaktirajte nas zdaj za vašo poizvedbo, dobite takojšen dokončen odgovor in zagotovite sredstva na razpolago...

E-naslov: posojiladenarja.kredit@gmail.com - Tel & SMS : +33748304902 - Telegram: +33748304902 - WhatsApp : +33748304902

Spletna stran: http://posojilodenarjakredit.wpweb.fr

https://www.facebook.com/posojilodenarja.kredit
https://www.instagram.com/posojilodenarja/
https://twitter.com/Posojilodenarja –

1 odgovor

Če slučajno še nisi uspel rešiti težave so na voljo različna orodja, kjer lahko preveriš, kako se bo v kakšnem email odjemalcu email prikazal.
Za začetek lahko sprobaš poskusno verzijo npr. tega orodja

https://www.litmus.com/email-testing/