Easy Blog Networks - PBN Hosting & Automation

Par dni nazaj smo zaštartal naš novi projekt za SEO/IM nišo. Gre za hosting in avtomatizacijo vzdrževanja Private Blog Networkov.

Kratek izsek iz strani:

Easy Blog Networks is a PBN hosting service that installs blogs with 1-click on random servers hosted by big-brand hosting providers like Amazon Web Services, Microsoft Azure, HP Cloud and others. The system automatically updates WordPress, plugins and themes and maintains daily blog backups.

It’s a better solution than SEO hosting because it uses default IPs and DNS addresses given from other hosting providers (so when your blog is hosted at Rackspace, you’ll be using Rackspace’s DNS addresses), therefore lacking any footprints. There are also no issues with “bad neighborhoods” because we host only with the best hosting providers.

We built Easy Blog Networks to be the easiest, simplest and 100% autopilot solution for building, hosting and managing your PBNs.

Sprejemamo izzive za iskanje footprintov :)

www.easyblognetworks.com

Kdor si želi mal naokol pogledat, nej mi jav, dam par-dnevni trial dostop (ZS).

13 odgovorov

Je kakšna omejitev glede jezikovnih različic? Ali lahko ustvarim tudi PBN slovenskih, nemških... blogov?

Ali v času naročnine kreirani blogi ostanejo po izteku plačevanja naročnine ?

opensourcerules: trenutno so serverji v angleško-govorečih državah (US, CA, UK, AU/NZ), imamo pa v planu širjenje še na druge države v naslednjih mesecih.

1qay1qay: 30 dni, toliko da lahko pobereš backupe, potem pobrišemo.

1

Resno, auto play video na landing page-ju????.... :(
sorry. evo, mene being constructive.
A publishing of content se lahko dela tudi preko vašega vmesnika, ali se moram prijaviti (ok, vem en gumb je pri vas za login) v vsak blog in tam objavljat? (primer manageWP, ki ga lahko uporabljaš za lasten PBN)
Na spletni strani sicer veliko govorite o tem, zakaj je vaš sistem boljši od ročnega vzdrževanja PBNja, kako pa je boljši od drugih podobnih servisov, ki so out there?

Tukaj (http://www.easyblognetworks.com/signup) bi verjetno namesto Sign up for $7 trial moralo pisati 7 day trial, right?

13

@Preseren: v testih, ki smo jih do sedaj delal je autoplay vedno povečal konverzijo (ja vem, nadležno).

Moraš se prijavit, ne delamo WP managementa.

Ne vem, kaj misliš s "podobnimi servisi"? Hosting? WP Management?

7-day $7 trial, torej oboje pravilno. :)

D.J., vem ja, tudi če nekumu vržeš torto v faco, bo bolj pozorn nate, pa tega ne delamo. Ampak, sej sami veste.

Podobnimi servisi, torej SEO hostingi?

Ok, to sem spregledal, da je $7 res, sorry :D

Največji problem (v mojih očeh) je v tem, ker je to najem. Ko greš preč (ali pa če najemodajalec preneha z dejavnostjo) ves juice ostane najemodajalcu.

Ti neseš sabo samo (prazne) flaše .....

@1qay1qay
Tega ne razumem? Saj prestavis domeno - vsi linki in vse ostale gre z domeno :O

a misliš da si lastnik domene, ki jo kreiraš tam ? Kot sem jaz razumel ne .... samo vsebino v roku 30 dni ... bo D.J. pojasnil :)

Seveda si lastnik domene :) A mislis da prenasam lastnistvo domene :O LOL ...

Ne to je zelo izi service - Na voljo imas doloceno stevilo domen, ki jih lahko razdelis v kategorije (ali pa ne). Vsaka domena se instalitra na svoj IP - Wp instal skupaj s plugini je 1 klik (na sreco imajo tudi InfinteWP ze v osnovnem naboru) ...

Na klik imas postavljen novo WP instalacijo na svoji domeni na unique IPju. Zraven znajo po novem zanjo narediti se mail na isti domeni, kar je vec kot dobrodoslo za nas posel ...

In to je to ...

P.S.
Zdej sem pa ze tok reklame naredu, da bi lahko vsaj en mesec mel zastonj :D