OroCRM

Zanima me ali kdo uporablja ta CRM sistem in sicer ga gledam predvsem zaradi prilagojenosti za delovanje v kombinaciji z Magentom.

Vsakršne izkušnje in mnenja so dobrodošla.

9 odgovorov

hey ... zanimivo je videti (open source) ... "OroCRM is the Best Magento CRM Software".... tole bo treba dobro pregledat !

Mi bomo poskusili združiti Magento, Zendesk in OroCRM ter bomo videli kako se obnese.

super, komaj čakam tvoje izkušnje (upam da jih boš delil). Tole je na prvi pogled videti kot free Salesforce ... ampak sigurno je kje kak kavelj22 ....v kateri trgovini boš to naredil ?

tukaj je demo

http://www.orocrm.com/orocrm-demo/go-to-demo

Kakšen pa imata cilj uporabe tega CRMja?

Ker kolikor sem gledal je to le še ena preglednica kontaktov, s katerimi ne moreš narediti nič, razen da jim prek povezanega Mailchimpa pošlješ mail?

1

oni temu pravijo 360 view na stranko : po domače (med drugim) z enim klikom vidiš vse akcije te stranke v magentu - kaj je gledala, kaj jo zanima, kaj je iskala, na katere mailinge se je odzvala ---- torej ji pošlješ / pripraviš njej prilagojeno ponudbo

Ravno to me zanima, kako narediš 360 view na 30.000 strank in jim prilagodiš in pošlješ ponudbo? Vse kar tukaj vidim je možnost pregleda strank, eno po eno.

1

Nam je predvsem bistvo, da imamo za vsako stranko pregled naših komuniciranj s stranko ter njenih interakcij z nami na naši strani (naročila), po telefon, na Zopimu in na ostalih kanalih.

Gre tudi za to, da mi relativno veliko komuniciramo s strankami saj v povprečju pred nakupom izmenjamo vsaj 6-8 mailov ter nato pri mnogih strankah, ki čakajo na izdelavo naročenega produkta komuniciramo vsakih 20 dni. Nato seveda komuniciramo po 45 dneh uporabe, da napišejo oceno izdelka.

Vso to kombinacijo je dobro imeti zbrano na enem mestu, saj se v normalnem outlooku hitro izgubi pregled. Sploh pa je težko usklajevati kaj je določena stranka želela ob naročilu, kaj je kasneje spremenila preko zopima ali telefona.

@Mika: seveda se gre nam za vsako stranko posebej in želim za vsako od njih imeti ob sveži komunikaciji z njimi, pregled za vse interakcije v preteklosti.

Ko bomo pa imeli (upam seveda da nekoč v prihodnosti) 30000 strank pa bomo seveda ta CRM uporabljali tudi za kak mass mailing ali kaj podobnega kar bomo takrat počeli.